Ennen ja jälkeen, silti vielä keskeneräistä

Keskeneräistä työtä ei saa kuulemma esitellä, mutta ajattelin silti laittaa pari kuvaa remontin etenemisestä. Kuvat on otettu suurin piirtein samasta kohdasta. Ulko-oven puoleiseen seinään laitettiin uusi eristys. Seinämateriaaliksi tuli vähän sattumalta lattialankku. Lankkuseinä maalattiin Tikkurilan Harmony-sisustusmaalilla, sävyllä Takorauta. Aika tummalta se näyttää nyt, kun kunnon valaistustakaan ei vielä ole, mutta meidän mielestä seinistä tuli tosi hyvät.

 

 


Alakerran vessan lähes kaikki kaakelit hankittiin jo aikaa sitten. Takaseinälle haluttiin tehosteväriksi harmaata, eikä sopivia laattoja tullut vastaan. Tosin etsintäkään ei ollut kovin aktiivista... Keksin, että vessan takaseinään voisi laittaa samaa lankkua, kun sitä kerran jäi yli. Seinä on nyt myös maalattu, ja laatoituskin on aluillaan. Tämäkin vaikuttaa oikein hyvältä ratkaisulta. :) Värit näyttää vähän kummallisilta huonossa valossa.

 

 

 

 

Remonttihommat jäävät viikonlopuksi tauolle, kun entinen kotikaupunki Jyväskylä kutsuu perjantaina. Saa vinkkailla hyviä kauppoja, joista voisi löytää jotain kivaa kotiin.