Ensiaskeleet jouluun

Terveiset täältä siivouskaaoksen keskeltä!

Meillä on käynnissä ihan omanlainen konmari ilman mitään oppikirjoja. Siihen kuuluu pahvilaatikoita, jätesäkkejä, Facebookin kierrätysryhmä ja kylmähermoinen tavarasta eroon hankkiutuminen, toki hippusella nostalgisten hetkien muistelua. Tulevana viikonloppuna olisi siis tarkoitus ottaa asunnon myyntikuvat ja ensi viikolla olisi mahdollisesti jo ensimmäinen näyttö. Isommat ehostusprojektit hylkäsimme ja päätimme keskittyä vain perusteelliseen tavaran karsimiseen ja hyvään siivoukseen. Saan nyt ottaa omat stailausoppini käyttöön ihan käytännössä. 

On täällä viritelty jo hieman joulutunnelmaakin. Äitini on tehnyt piparkakkutalon joka joulu jo yli 30 vuoden ajan. Kun meille tuli lapsia, talo on siirtynyt meille. Talo valmistuu itsenäisyyspäivän tienoilla, ja se syödään (se mitä jaksetaan) uudenvuodenaattona. Piparitalon saapuminen on tavallaan lähtölaukaus jouluun, ja silloin alamme yleensä laittaa muutakin jouluista kotiin. Nyt jouduin tosin vähän jarruttelemaan lasten koristeluintoa, sillä myyntikuvat otetaan ennen kuin joulutontut valtaavat kodin. 

Tänään havahduin siihen, että koulu- ja työpäiviä ennen joululomaa on enää yhdeksän. Taas sitä huomaa ihmettelevänsä, minne tämäkin vuosi on kohta hujahtanut...

Mukavaa loppuviikkoa!

- Karoliina

P.S. Viime vuoden piparkakkutalo on näkyvissä täällä. Malli on pysynyt aina samana, mutta koristelu vaihtuu.