Mitä ja kuka on Keskipäivässä?

Tervehdys kaikki uudet ja vanhat lukijat! Keskipäivässä-blogi on nyt siis muuttanut uuteen portaaliin monen muun hienon blogin joukkoon. Ensimmäisessä postauksessani Starboxissa voisin esitellä vähän itseäni ja aiheita, joista kirjoittelen.

Olen Karoliina, 32-vuotias nainen Mikkelistä. Asun mieheni ja kahden lapsemme kanssa parin kilometrin päässä Mikkelin keskustasta omakotitalossa, jota voisi varmaan kutsua ikuisuusprojektiksi. Olemme asuneet tässä talossa kohta viisi vuotta ja remontoineet monenlaista, mutta paljon olisi vielä jäljelläkin. 1970-luvun omakotitalossa on omanlaistaan viehätystä mutta myös kummallisuuksia. Kirjoittelen pienistä ja vähän isommistakin projekteista, joita pyritään toteuttamaan itse ja kohtuubudjetilla.

Tulevaisuudessa häämöttää myös kesämökin rakentaminen. Puramme vanhan korjauskelvottoman talon, edesmenneiden isovanhempieni kotitalon, ja tilalle on tarkoitus saada jokin kaunis päivä uusi rakennus. Vanhaakin säilytetään ja paikan henkeä ja muistoja vaalitaan.

Blogissa näkyy varmasti myös lapsiperheen arki, sen ilot ja kiemurat, vaikka blogini ei varsinaisesti perheblogi olekaan. Joskus saatetaan eksyä syvällisempiinkin aiheisiin. Kirjoituksissani pääsee esille myös kotikaupunkini Mikkeli. Vanhat postaukseni siirtyvät blogimuutossa tänne Starboxiin, ja joitakin niistä linkitän myöhemmin yhteen postaukseen lähinnä teille uusille lukijoille. Aikomuksenani on siis tehdä kooste siitä, mitä meillä kotona on jo tehty tähän mennessä, ja samalla pääsette hieman jyvälle siitä, minkälainen ihminen täällä kirjoittelee.

Mukavaa, että löysit blogiini. Tervetuloa mukaan. :)

- Karoliina