Kokeilussa VillaMaa Designin yrttiruukut (arvonta ja alekoodi)

Tervehdys kaikki viherpeukalot ja sellaisiksi haluavat! Itsehän kuulun jälkimmäiseen joukkoon, ja vaikka olin suunnitellut jo kauan jonkinlaisten hyötykasvien kasvattamista, en ollut vain tarttunut toimeen, koska minulla on tapana saada kaikki kasvit hengiltä aika nopeasti. Sain keväällä VillaMaa Designilta testattavaksi kaksi kaunista yrttiruukkua ja päätinkin yrittää yrttien kasvattamista, aika pienimuotoisesti näin alkuun.

VillaMaa Design on kuopiolainen yritys, jonka tuotevalikoima on ilmeeltään pelkistetyn tyylikäs mutta silti luonnonläheinen. Valikoimassa on yrttiruukkujen lisäksi keittiötuotesarja sekä mainio Johto-Ville, josta kirjoitan myöhemmin lisää. Tuotteet on suunniteltu ja valmistettu Kuopion seudulla. VillaMaa Designin verkkokauppa on juuri auennut, ja sinne pääset tästä. Kampanjakoodilla uusikauppa2016 saatte 15 % alennuksen tilauksen loppusummasta heinäkuun loppuun saakka!

Valkoisissa keraamisissa yrttiruukuissa on koristeena irrotettava huoparengas. Renkaita on saatavana tällä hetkellä mustan, harmaan ja oliivin värisinä. Minun yrttiruukkujeni renkaat ovat väriltään minttu ja mango, jotka ovat tulossa pian verkkokauppaan.

Värivaihtoehdot musta, harmaa ja oliivi. Kuva lainattu VillaMaan verkkosivuilta.

Halusin valita ruukkuihin sellaiset kasvit, joille meidän perheessä olisi varmasti käyttöä. Yrtit ruukkuineen ovat tosin kauniita ihan koristeinakin. Ostin puutarhamyymälästä basilikan ja sitruunamelissan, joissa kummassakin on hyvä tuoksu. Nappasin yrtin ja multapaakun muoviruukusta ja siirsin yrttiruukkuun, siinäpä se yksinkertaisuudessaan. Ensimmäistä yrttiä siirtäessäni huomasin, että huoparengas kannattaa irrottaa, ettei se sotkeennu multaan. Yrttejä kastellessakin renkaan voi ottaa irti.

Saan arpoa blogin lukijoiden kesken yhden yrttiruukun (arvo 32,00 euroa), jonka värin voittaja saa itse valita.  Kirjoita kommentti, jossa kerrot, millä värillä reunustetun yrttiruukun haluaisit: musta, harmaa, mango, minttu vai oliivi. Huomaa, että voit kommentoida myös rekisteröitymättä eli ns. anonyyminä. Klikkaa kommenttikenttää (Aloita keskustelu). Alapuolelle ilmestyy Nimi-kenttä. Sitä klikkaamalla ilmestyy lisää kenttiä, joiden alapuolella voi rastittaa kohdan "Kommentoin mieluummin vieraana". Kommenttia jättäessään täytyy ilmoittaa oma sähköpostiosoite, mutta se ei näy julkisesti.

Voit osallistua arvontaan myös siten, että käyt kertomassa suosikkivärisi blogin Facebook-sivun arvontapäivitykseen. Klikkaa Facebook-sivulle tästä

Osallistumisaikaa on ensi viikon maanantaihin 18.7.2016 klo 21 saakka.

Onnea arvontaan! VillaMaa Design löytyy myös Facebookista täältä.

- Karoliina

P.S.Yrttini ovat edelleen hengissä.