Ideoita on mutta ei intoa

Vuoden alku on ollut hiljaista aikaa sisustus- ja remonttirintamalla tässä talossa. Monikin kohta kotona kaipaisi laittamista tai jotain uutta, mutta minuun ei suinkaan ole iskenyt suuri inspiraatio vaan lähinnä lannistuminen. Kaikki kun vaatisi aikaa, rahaa ja panostusta, mutta mikään näistä ei ole tuntunut mahdolliselta.

Blogien selailun olen jättänyt vähemmälle.  Peruutin kaikki sisustuslehtitilauksetkin. :D Ehkä on hyvä pitää taukoa sisustuspuuhista. Jotenkin sitä tavallaan sokeutuu näissä asioissa, kun seurailee toisten koteja blogien ja lehtien kautta. Ajatukset ovat myös olleet ainakin alitajuisesti muissa asioissa. Kevät on pätkätyöläiselle jännittävää aikaa, ja sellaisiahan tässä taloudessa on kaksi.

Joitakin ideoita kodin suhteen on kyllä mielessä, ja niitä voisi lähteä toteuttamaan, kun aika tuntuu sopivalta. Alakerta odottaa vielä viimeistelyä, makuuhuoneesta ajattelin maalata yhden seinän ja olohuoneen ilmeen raikastamiseksikin minulla on yksi ajatus. Tälle tummanruskealle tapetille antaisin mielelläni jo lähtöpassit.

 

 Tällaistakin on katseltu mökkiä varten, vaikka asia ei ole aikoihin vielä ajankohtainen.


Vietin eilen lauantaipäivää koulutuksessa. Lähtökohtaisesti koulutus ja lauantai eivät kuulosta houkuttelevalta yhdistelmältä, mutta tämä koulutus oli oikeasti hyvä. Opiskelimme toiminnallista kielioppia mm. hyppäämällä sijamuotoruutuhyppelyä ja rakentamalla sanaluokkakaupunkia.

Leppoisaa sunnuntaipäivää!