Iloista designshoppailua

Kävin MAD Design Outletissa tänään aamupäivällä ensimmäisten joukossa. Strategianani oli kierrellä ensin kaikki konserttitalo Mikaelin kolme kerrosta ja tutkia tarjontaa ja sitten käydä ostamassa omat suosikit. Tapahtuma täytti ainakin minun odotukseni. Näytteilleasettajia oli runsaasti mutta ei kuitenkaan liikaa. Tilaa liikkua oli mukavasti, ja Mikaeli paikkana oli mielestäni onnistunut valinta. Outletissa vallitsi iloinen ja utelias ilmapiiri, ja ihmisten juttuja kuunnellessa tuli fiilis, että tällaiselle tapahtumalle on todellakin kysyntää.

Tapahtumaan luonteeseen kuuluu se, että useilla myyjillä on tarjolla sekä normaalihintaisia että tavallista edullisempia tuotteita. Mikaelista onnistuukin tekemään löytöjä pienelläkin rahalla. Tulipa mieleeni, että tässä olisi tosi hyvä tilaisuus hankkia persoonallisia joululahjoja. (En oikeasti vielä suunnittele joulua!) Jos vielä epäröit, menisitkö paikalle, niin mene ihmeessä. Tässä teille vielä ensimmäisen Outlet-päivän tunnelmia kuvien muodossa.

 

Mitä MAD Design Outletista tarttui mukaan?

Elisa Hillgenin puinen lampunjalka (10 euroa)

Pauliina Rundgren HandiCraftsin teesiivilä (14 euroa)

VillaMaa Designin tablettitasku (15 euroa)

Hilgen muistikirja (saatu blogin kautta)

Pauliina Rundgrenin Metsänväki-koru (saatu blogin kautta)

Kaikkea haluaamani en voinut ostaa (kas kummaa), mutta napsin myyntipisteiltä käyntikortteja, ja monella myyjällä on onneksi verkkokauppa. Tapahtuma onkin hyvä tilaisuus tutustua uusiin yrityksiin. Olisi hauskaa kuulla mielipiteitänne tapahtumasta, jos kävitte paikan päällä.

Kivaa viikonlopun jatkoa!

- Karoliina