Irtiotto

Suunnittelin, että toukokuussa postailisin blogiin ahkerammin, mutta eihän se ole ihan niin mennyt. Viimeiset viikot ennen koulun loppumista ovat opettajan piinaviikot: arviointeja, palavereja, kokouksia, juhlia, kaikenlaista erikoisohjelmaa ja oppilaatkin alkavat olla aika levottomia. Takki alkaa olla tyhjä, mutta loppukiri vielä häämöttää.

Viime viikonloppuna oli mahdollisuus löysätä kiristyvää pinnaa, kun suuntasimme lauantaiaamuna miehen kanssa Espooseen viettämään siskoni kolmekymppisiä sekä siinä samalla siskon ja hänen miehensä tupareita. Olimme varanneet hotellihuoneen Glo Hotel Sellosta. Pidimme molemmat hotellin modernista ilmeestä ja hyvästä palvelusta. Hotellihan on kauppakeskus Sellon kyljessä, joten ennen juhlia ehdin käydä kiertämässä muutaman vaatekaupan viime hetken paniikkiostoksilla. 

Ruoka- ja juomatarjoilut olivat maistuvia, seura oli mukavaa ja sääkin suosi. Etelä-Suomessa olikin jo todella vihreää Mikkeliin verrattuna. Puoliltaöin suuntasimme partyride-kuljetuksella baariin, jossa jaksoimme juhlia lähes kolmeen asti. (Milloinkahan viimeksi?) Univelkaa joudutaan kuittaamaan vielä hetkinen...

Väsymyksestä huolimatta pieni irtiotto teki hyvää kaiken kiireen keskellä. Joskus on ihan hyvä rikkoa "ensin työ, sitten huvi"-periaatetta. :)

- Karoliina

P.S. Söin tänään töissä aika mahtavan välipalan, vai mitä? Meillä oli koulun pihalla tukioppilaiden järjestämä vohvelikahvila. On kai tämäkin eräänlainen irtiotto työpäivän aikana? :)