Keskipäivästä iltaan – kiitokset ja hyvästit

Miten voi aloittaa postauksen, josta tulee blogin viimeinen? Sitä olen pohtinut jo monta päivää. Kai sen voi aloittaa vain menemällä suoraan asiaan. Oletko ollut joskus tilanteessa, jossa olet huomannut, että jostakin ennen niin mukavasta asiasta onkin tullut velvollisuus, jota pitää suorittaa? Siltä minusta on tuntunut oman blogini suhteen.

Joskus kun käy niin, että jokin kiinnostava asia muuttuukin lähes merkityksettömäksi. Ajatusmaailma ja elämätilanne voivat muuttua. Minulle on käynyt niin koti- ja sisustusjuttujen kanssa. Viimeinen niitti oli viimekeväinen pettymys unelmakodin menettämisestä ja siinä sivussa lähestulkoon kokonaisen elämäntavan menettämisestä. Olen jo kauan skipannut sisustusblogit ja etsinyt jotakin itselleni tärkeämpää.

Olen huomannut kaipaavani lukemiltani teksteiltä jotakin merkityksellisempää, ja sitä olen kaivannut omaankin kirjoittamiseen. Tästä päästäänkin ristiriitaan, joka osoittautui blogini kompastuskiveksi. Kun haluaa kirjoittaa jotakin merkityksellistä ja ajatuksia herättävää, mutta ei halua kirjoittaa itsestään ja perheestään, on blogista kirjoittamisen formaattina tullut väärä.

Kirjoittaminen on minulle edelleen luontevin itseilmaisun keino, mutta etsin vielä omaa rooliani kirjoittajana. Haluaisin kirjoittaa niin paljon ja niin monenlaista, ja edelleen jossain piilee se kaukainen haave, että voisin ainakin osittain saada leipäni kirjoittamisesta. Bloggaamisesta se ei kuitenkaan tule.

Bloggaaminen on yli kahden vuoden ajan antanut minulle paljon. Olen tutustunut mahtaviin bloggaajiin ja yhteistyökumppaneihin. Olen saanut kuulua Starbox-yhteisöön, jota jään edelleen seuraamaan (ja varmasti myös kaipaamaan). Olen oppinut paljon itsestäni ja kirjoittamisesta, vähän jopa kuvaamisestakin.

En voi sanoa, että en enää koskaan kirjoita blogia. Ehkä joskus vielä kirjoitankin, jos siltä tuntuu. Nyt tuntuu siltä, että tarvitsen bloggaamisesta aikalisän. Kun luopuu jostakin, saa tilaa jollekin uudelle.

Haluan kiittää sinua, että olet lukenut blogiani, ehkä joskus kommentoinutkin ja kannustanut. Kiitos! <3 Jos haluat seurailla kuulumisiani, nähdään Instagramissa. :) Blogini löytyy Starboxista 10.12.2017 asti, mutta tämän postauksen jälkeen se ei enää päivity.

Ihanaa syksyä jokaiselle!

Askel ja pysähdys kerrallaan
Yksi nurin yksi oikein
Etsi tietä joka hehkuu
Polkua joka puhuu

- - -

En ehkä tiedä mitä tehdä
Vaikka joskus olenkin varma
Ja joskus makaan aivan hiljaa
Ja uskallan vain epäillä

A.W. Yrjänä: Aura (kappale josta blogi sai nimensä)

- Karoliina