Johdot ojennukseen kauniisti Johto-Villellä (arvonta)

Nykyään jokaisella on monenlaisia sähköisiä vempeleitä puhelimista tabletteihin, ja se taas tarkoittaa sitä, että kotoa löytyy aikamoinen johtoviidakko. Laskeskelin, että meidän taloudessamme on kolme puhelinta, kaksi tablettia, yksi kannettava tietokone ja kamera päivittäisessä käytössä, ja jokainen näistä tarvitsee johdon tai useammankin. 

Viime kevään Kuopion Designmarketin yhteydessä järjestetyssä bloggaajaillassa sain lahjakassin, josta löytyi myös VillaMaa Designin Johto-Ville. Johto-Ville on suunniteltu pitämään johdot siististi nipussa kotona tai matkoilla. Tapasin Johto-Villen suunnittelijan Mariannen seuraavana päivänä Designmarketissa, ja hän pyysi minua kertomaan käyttökokemuksistani.

Ensivaikutelma Johto-Villestä oli positiivinen siinä mielessä, että tuote on kaunis. Johto-Villet on valmistettu Kuopion seudulla villahuovasta tai nahasta, ja värivalikoimaakin on moneen makuun. Monet vastaavat johtojen organisointiin tarkoitetut tuotteet, joita olen nähnyt, ovat muovisia. Ajattelin silti, että minulla ei varmaan ole tuotteelle kovin paljon käyttöä, koska en esimerkiksi kanna kuulokkeita mukanani. Kotona kiinnitin kuitenkin huomioita siihen, että puhelimen laturit lojuvat jatkuvasti pitkin pöytiä ja lattioita. Käytin saamaani Johto-Villeä siihen, että niputin puhelimen laturinjohdon latauksen jälkeen siististi Johto-Villellä.

Sain VillaMaa Designilta vielä kolme erilaista Johto-Villeä testattavaksi ja kuvattavaksi, ja kaikki ovat olleet siitä lähtien meillä käytössä. Kotona johdot ovat siististi nipussa, ja reissuun lähtiessä on helppo pyöräyttää johdot rullalle laukkuun. Tähän kaikkeen meillä on käytetty Johto-Villeä:

1. Puhelinten laturien johdot

2. Puhelimen kuulokkeet

3. Tablet-tietokoneiden laturien johdot

4. Kameran usb-johto

Tämä oli se perinteinen näky keittiössä.
Johan näyttää siistimmältä ja kauniimmalta!

 

Käy se näinkin.
Reissuun lähdössä

Johto-Villejä voi hankkia VillaMaa Designin verkkokaupasta 12 euron hintaan. Sain myös arvottavaksi kaksi Johto-Villeä, jotta tekin pääsette testailemaan tätä pientä mutta näppärää designtuotetta. Kerro kommenttikentässä, millaisen Johto-Villen haluaisit ja mihin sitä käyttäisit. Johto-Villejä saa villahuopaisena, jolloin värivaihtoehdot ovat musta, harmaa, oliivi, mango ja minttu, sekä nahkaisena joko mustana tai ruskeana. Muotovaihtoehtoina ovat ympyrä ja suorakaide.

Huomaa, että voit kommentoida myös rekisteröitymättä eli ns. anonyyminä. Klikkaa kommenttikenttää (Aloita keskustelu). Alapuolelle ilmestyy Nimi-kenttä. Sitä klikkaamalla ilmestyy lisää kenttiä, joiden alapuolella voi rastittaa kohdan "Kommentoin mieluummin vieraana". Kommenttia jättäessään täytyy ilmoittaa oma sähköpostiosoite, mutta se ei näy julkisesti. Voit osallistua arvontaan myös blogin Facebook-sivun arvontapostauksessa.

Aikaa osallistua arvontaan on maanantaihin 29.8.2016 klo 21 saakka. Onnea arvontaan!

VillaMaa Design on tulossa MAD Design Outletiin Mikkeliin 17. - 18.9.2016. Käykääpä tutustumassa tuotteisiin ihan livenä!

- Karoliina

P.S. Kirjoitin aiemmin postauksen myös VillaMaa Designin yrttiruukuista. Käy tutustumassa ruukkuihin täällä.

Kuva lainattu VillaMaa Designin verkkokaupasta luvallisesti.
Nahkainen, musta Johto-Ville