Keskipäivässä 2 vuotta

Blogin kaksivuotissynttärit olivat mennä huomaamatta ohi! Piti ihan tarkistaa, milloin ensimmäinen postaukseni on julkaistu, ja sehän oli 27.6.2015, kun painoin julkaisunappia Bloggerissa.

Taaperoikäinen blogi on hakenut suuntaa sieltä sun täältä ja elänyt vaihtuvien elämäntilanteiden mukana. Olen kirjoittanut kahdessa vuodessa 167 postausta. Niihin mahtuu monenlaista remppajutuista syvällisempiin pohdintoihin. Juhlapäivän kunniaksi ajattelin tutkia, mitkä ovat olleet Starboxin aikana (31.3.2016 alkaen) luetuimmat postaukset.

1. Simppelin leipojan helppo ja herkullinen omenapiirakka

2. Näin stailaat itse kotisi

3. Meidän perheen Praha-vinkit

4. Koti myytävänä

5. Ennen ja jälkeen: WC-remontti

On ollut mukavaa huomata, että tuolla lähes vuoden takaisella Praha-postauksella on edelleen lukijoita. Kiitos Google! Teinkin postauksen eteen töitä monta tuntia, joten on hienoa, jos joku on siitä saanut vinkkejä omalle matkalleen.

Olen jättänyt ainakin toistaiseksi blogin aiheiden pohdiskelun ja kirjoittanut siitä, mitä mielessä milloinkin on. Viime aikoina sisustusasiat ovat olleet taka-alalla, eikä remontteihin ole intoa eikä rahaa. :D Monta pohdituttavaa asiaa jää myös kirjoittamatta senkin takia, että olen täällä omalla nimelläni ja naamallani. Ehkä sitä työnkin takia tulee oltua vähän varovainen sanomisissaan.

Katsotaan, mitä tuleva tuo tullessaan. Eletään päivä kerrallaan ja nautitaan kesästä. (Minusta tämä on ollut ihan hyvä kesä!) Kiitos sinulle, lukijani! Olet tärkeä! Haluan kiittää myös läheisiäni kannustuksesta ja tuesta. Kiitos myös Starboxin tiimille, että olette tehneet tästä hommasta niin helppoa ja mukavaa. :)

Ihanaa ja aurinkoista viikonloppua!

- Karoliina

Virtuaalikakkua teille!