Ketä myö ollaan?

Olin eilen kirjautumassa (muka) ensimmäistä kertaa Photobucketiin, mutta huomasin yllätyksekseni, että minullahan on jo tili siellä. Olin kerännyt sinne inspiraatiokuvia häitä varten, ja löytyipä sieltä muutama kuva meidän häistäkin. Meistä on todella vähän onnistuneita yhteiskuvia siihen nähden, kuinka monta vuotta meillä on yhteiseloa takana. Ajattelin siis jakaa ihan julkisesti meistä yhden kuvan ja samalla vähän kertoa, ketä nämä hurahtaneet remonttireinot ovat. 

Häitä vietimme tammikuussa 2008. Tässä kuvassa minä olen 24-vuotias ja mieheni 25. Minä olen äidinkielenopettajaopiskelija ja juuri uudenvuodenaattona saanut tietää odottavani odotettua esikoislasta. Mieheni työskentelee levyseppä-hitsaajana. Tätä kuvaa ottaessa emme vielä tienneet, että kaksi päivää  myöhemmin olisimme oman asunnon omistajia ja pitkän remontointipolkumme alussa.  

Nyt olemme 32- ja 33-vuotiaita. Meillä on kaksi lasta, 7- ja 3-vuotiaat. Minä työskentelen viidettä vuotta äidinkielenopettajana ja olen innostunut bloggaamisesta. Mies valmistuu ensi viikolla sairaanhoitajaksi, ja hiukset ovat kasvaneet puoleen selkään saakka ja partakin rehottaa vähän sinne sun tänne. Olemme omakotitalon omistajia ja remontoimme toista yhteistä kotiamme. 

Lähes tarkalleen vuosi sitten Italiassa ennen jalkapallo-ottelun alkua.


On pakko laittaa tähän vielä kuva hääkakunkoristeestamme. Tämä varmaan kertoo vähän siitä, millaiset meidän häät olivat. :)

Tälläsiä myö siis ollaan! Mukavaa, että lueskelette ja käytte kommentoimassa. :)