Kuka, mitä, miksi?

Olen Karoliina, kolmekymppinen kahden lapsen äiti, vaimo ja yläkoulun opettaja Mikkelistä, Etelä-Savosta. Halusin elvyttää rakkaan kirjoitusharrastukseni jotenkin henkiin, ja blogin kirjoittaminen tuntui hyvältä vaihtoehdolta. Asun perheeni kanssa vuonna 1974 rakennetussa omakotitalossa, jossa tekeminen ei lopu koskaan. Tässä blogissa kirjoitan jo tehdyistä, tekeillä olevista ja vasta suunnitelmissa olevista remonteista. En ole koskaan aiemmin pitänyt blogia, joten opeteltavaa riittää. Valokuvaaminenkaan ei ole vahvimpia taitojani, joten siinäkin on kehittämisen varaa.

Ostimme talomme kesällä 2011. Talossa oli jo tehty paljon remontteja, joten päädyimme aluksi tekemään vain pintaremontit makuuhuoneisiin. Sittemmin olemme remontoineet saunan, muuttaneet varaston osittain bänditilaksi, ja tällä hetkellä tekeillä on alakerran täysremontti, koska tämän kesän aikana uusimme käyttövesiputket ja samalla purkutyöllä päätimme uusia muutakin.

Pyrimme toteuttamaan remontit pienellä budjetilla, mutta kuitenkin niin, että olemme tulokseen tyytyväisiä. Hyödynnämme alennuksia (ja joskus myös suhteita) ja teemme mahdollisimman paljon itse. Minä en pysty kädentaidoillani kehuskelemaan, maalaushommat onnistuvat juuri ja juuri, mutta onneksi aviomies ja lähisukulaiset ovat taitavampia. :) Sisustusasioitakin blogissa varmasti käsitellään jonkin verran. En koe olevani siinä asiantuntija, eikä sisustusmakuni ole aivan sitä, mitä sisustuslehdet nykyään enimmäkseen esittelevät. Pidän siitä, että sisustus on aika pelkistetty mutta kuitenkin lämminhenkinen. Kokovalkoinen skandinaavisuus ei iske, mutta ei toisaalta myöskään röyhelöinen maalaisromantiikka.

 Jos kiinnostuit, tervetuloa seuraamaan pieniä ja isoja projektejamme!