Kuopio Designmarket ja hyvää ruokaa

Edellisessä postauksessa kerroinkin, että käväisin viime sunnuntaina Kuopio Designmarketissa. Tapahtumassa oli mukana nelisenkymmentä suomalaista muotoilijaa, joilla oli tarjottavanaan kattava valikoima tuotteita moneen makuun ja tarkoitukseen: vaatteita, asusteita, julisteita, postikortteja, koruja, valaisimia ja sisustustuotteita.

Väkeä oli mukavasti paikalla jo heti aamukymmenen jälkeen ja lisää tuli koko ajan. Tuotteet olivat laadukkaita, ja ne saivat aikaan monissa ihastuksen huokauksia. Olisin itsekin varmasti löytänyt jokaiselta myyjältä jotakin ostettavaa. Ensimmäistä kertaa järjestetty tapahtuma vaikutti olevan onnistunut, ja jatkoa varmaankin (ja toivottavasti) seuraa ensi vuonna.

Mikkelin vastaava tapahtuma, MAD Design Outlet, järjestetään 17. - 18.9.2016 Mikaelissa. Toivottavasti saadaan Mikkeliinkin yhtä hyvä kattaus suomalaista muotoilua. Näytteilleasettajahaku onkin parhaillaan käynnissä täällä.

Vuorokauden mittaisella Kuopion-reissulla täytin vatsaani Panza-ravintolassa sekä Kaneli-kahvilassa. Voin suositella lämpimästi molempia. Kumpikin paikka on sisustukseltaan varsin persoonallinen, joten myös tämän vuoksi paikat ovat tutustumisen arvoisia.

Panzan tacoannos pulled pork -täytteellä. Kympillä sai vatsan täyteen herkullista ruokaa. Siskolla vastaava annos kasvisversiona, ja maistui hyvin. :)
Kanelin minttusuklaakakkua ja vihreää luomuteetä.
Kanelin persoonallista sisustusta

Näihin kuviin ja tunnelmiin,

- Karoliina