Lähtölaukaus joulutunnelmaan

Lähtölaskenta jouluun on alkanut meidän perheessä. Viikonloppua on vietetty kotona rennoissa tunnelmissa, mitä nyt miehellä on taas viikonlopputöitä ja lapsetkin ovat kehitelleet keskenään riitaa vaikka mistä. Onneksi nyt voi jo vihjailla tonttujen liikkumisesta...

- Paistettiin ensimmäiset piparit. Kaksi pellillistä katosi parempiin suihin jo samana päivänä. 

- Kirjoitettiin joulupukille. Kirje jätettiin illalla postilaatikkoon, ja aamulla se oli kadonnut.

- Viriteltiin tähtivalo ikkunaan. Ulkovalot ovat vieläkin ostamatta. En jaksanut lähteä koko viikonloppuna kauppoihin kiertelemään. Black Friday sai minun puolestani olla ja mennä. 

- Järjesteltiin lasten vaatekaapit. Pienet vaatteet kirppispusseihin ja vielä vähän liian isot, saadut vaatteet lähettyville odottelemaan käyttöä. Tyttö löysi tädin antaman punaisen juhlamekon, joka osoittautui jo sopivaksi. Hän on liihotellut mekko päällä lähes koko sunnuntain.

- Luin loppuun Helena Wariksen Vuoren ja lukufiilis jatkuu. Minkähän ottaisin seuraavaksi lukulistalle?

- Laitoin sohvan myyntiin, koska alakertaan on pakko hankkia pienempi sohva. Uusi sohvakin löytyi jo Tori.fi:stä. Toivotaan, että se osoittautuu hyväksi. Alakerrasta en ole laittanut vielä juurikaan kuvia, koska siellä on vielä monta keskeneräistä asiaa. Nyt kun ei ole enää kiire, asiat saavat hoitua fiiliksen mukaan.

- Tein hyvin simppelit adventtikynttilät ottamalla esiin häissämme olleet Ikean tuikkukupit, jotka on maalattu huurretun näköisiksi. Siirsin orkidean (se on vielä elossa!) vähän syrjemmälle ja napsin tuijasta pari oksaa kynttilöiden kaveriksi. 

- Käytiin kävelyllä Kaihun maisemissa, jossa talvitunnelma oli tiessään, mutta ulkoilu oli kuitenkin mukavaa. 

Tästä on hyvä lähteä uuteen työviikkoon. :)