Lattiaa seinässä ja muuta perjantaipuuhaa

 

 

Alkusyksy on lempivuodenaikani. Päivät ovat usein aurinkoisia, vielä melko lämpimiä mutta kuitenkin raikkaita. Eilen perjantaina päätinkin siirtää yhden oppituntini ulos, jotta päästiin nauttimaan hyvästä säästä ja liikkumisesta. Kävin hyppytunnilla viemässä ympäri koulun pihaa 15 rastilappua, joissa oli kieleen ja kirjallisuuteen liittyviä tehtäviä.

Kävin illalla vielä lasten kanssa pyöräilemässä, ja Kirkkopuiston jäätelökioski olikin vielä auki. Syötiin sitten todennäköisesti kesän viimeiset jätskiannokset. Sillä aikaa mies ahersi alakerran remontin kimpussa. Kahdelle seinällä tuleekin vähän toisenlainen seinämateriaali, lattialankku. Seinät todennäköisesti maalataan harmaansävyisiksi. Jos teillä on antaa hyvää vinkkiä maalista, joka sopii hyvin käsittelemättömälle puupinnalle, kertokaa ihmeessä. Puukuvio voisi mielestäni jäädä kuultamaan maalin alta.

Vasemmalla näkyvät sähkötaulut ynnä muut härpäkkeet on tarkoitus piilottaa liukuovien taakse. Kattoon tulee valkoiset paneelit.

 

Muut seinät luultavasti maalataan valkoisiksi. Suunnittelin näille seinille kalkkimaalia. Tiiliseiniä on jonkin verran jo tasoitettu ja tässä on jo koemaalattukin, jotta näkee paremmin pienet epätasaisuudet. Kalkkimaalin eläväinen pinta voisi vähän piilottaa mahdollista epätasaisuutta.

 

 

Pyöräretkellä poikettiin vielä Makuunissa, josta vuokrattiin viikonlopuksi katsottavaa sekä koko perheelle että meille vanhemmille.

 


Aurinkoista viikonloppua!