Lomalla

Tänään on ensimmäinen syyslomapäivä. Heräsin jo ennen seitsemää, mutta en suostunut nousemaan sängystä niin aikaisin ihan periaatteesta. Aamupäivällä käytiin ostamassa listoja alakertaan (ja vähän lauantaikarkkeja), ja mies sai ikkunalistat naputeltua paikoilleen ennen töihin lähtöä. Äiti tuli käymään ja toi uudet ihanat villasukat. Olen villasukkien suurkuluttaja siitä lähtien, kun säät alkavat vähänkin viiletä. 

Käytiin tytön kanssa happihyppelyllä sillä aikaa, kun poika oli kaverillaan kylässä. Sen jälkeen oli pakko vähän siivota, sillä en vain osaa ottaa rennosti, jos kodissa on liian sotkuista. En ole mikään siivousfriikki, mutta sellainen perussiisteys takaa huomattavasti paremman mielenrauhan. Isompi siivous saa odottaa siihen asti, että alakerrassa on sotkuisimmat hommat saatu valmiiksi ja pöly on laskeutunut. 

Otin muutaman kuvan olohuoneesta, kun valonrippeitä oli vielä hiukan jäljellä. Ajattelin ensin, että harjoittelen vähän kuvankäsittelyä, mutta nyt ei jaksa. Olkoon sellaisenaan. 

Tämä vaaleanharmaa sohva ei varsinaisesti kuulu olohuoneen kalustukseen vaan on evakossa alakerrasta. 

 Leppoisaa viikonloppua!