Loman odotusta ja vitriinin minituunaus

Vielä viime viikolla ajattelin, että olo on ihmeellisen virkeä vuodenaikaan nähden. En ollut vielä laskenut päiviä syysloman alkamiseen. Tämä viikko on mennytkin jo sitten aika väsyneissä merkeissä. Perjantaina alkava loma osuukin hyvään kohtaan. Lomalla voisi panostaa enemmän siivoukseen ja kodin järjestelemiseen. Nyt on tullut hoidettua vain pakolliset kotityöt.  Tämän viikon väsymystä voi selittää sekin, että viime viikonloppuna tuli valvottua aika myöhään sukulaisten ja ystävien kanssa. Nautittiin hyvästä ruuasta ja viinistä, istuttiin nuotiolla ja seikkailtiin lasten kanssa pimeässä metsässä, saunottiin, pelattiin ja katseltiin lasten kanssa 3D-leffaa.

 

Edelliset kuvat ovat ystävien kodista ja pihalta. Omassa kodissa on tehty muun muassa maalaus- ja sähkötöitä. Alakertaan on saatu valot, mikä tietysti auttaa remontoinnissa huomattavasti. Pientä näpertelyäkin keksin, ihan niin kuin isompia hommia ei olisi jo riittävästi...

Blogit ovat siitä mukavia, että niistä voi poimia hyviä ideoita omaan kotiin. Olin huomannut, että Mukavuusalueella oli tilailtu uudet vetimet vanhaan lipastoon. Kun käväisin Ristiinassa Sisustusputiikki Wanhassa Martassa ja huomasin siellä olevan myynnissä vetimiä, päätin uudistaa keittiön vanhaa vitriinikaappia. Pienellä muutoksella vitriini sai uutta ilmettä. En vain muistanut, että vitriinissä on laatikkokin, joten täytyy käydä uudestaan ostoksilla.