MAD Design Outlet

Mikkelissä on parhaillaan meneillään Mikkeli Art & Design Week, joka tuo esille taiteen ja kulttuurin toimijoita ympäri kaupunkia. Heti viikon alkajaisiksi järjestettiin Naisvuoritalolla MAD Design Outlet, jossa käsityöläiset ja muotoilijat möivät tuotteitaan normaalia edullisemmilla hinnoilla. Tarjolla oli upeita tuotteita laidasta laitaan: vaatteita, asusteita, koruja, keittiötekstiilejä, julisteita jne. Omat ostokseni löytyvät postauksen lopusta, mutta tässä pieni kuvakooste outletin tarjonnasta. 

 

 

 

 

 


 MAD Design Week näkyy tosiaan ympäri kaupunkia. Erään kaupan ulkopuolelta löytyi tällainen viehättävä keinutuoli.

 

 

Outlet-kierroksen jälkeen alkoi jo vähän hiukoa, joten suuntasin ystävän kanssa Kahvila & Leipomo Vileeseen, jossa kumpikaan ei vielä ollut käynyt. Vilee on tunnettu laadukkaista ja lähellä tuotetuista raaka-aineista, ja sen kyllä huomasi ruoan mausta. Härkä-kasvispiirakka ja jugurttipannacotta maistuivat niin hyviltä, että palaamme varmasti. 

 


 Mutta mitä MAD Design Outletista lähti mukaan? Onnistuin shoppailemaan hyvin maltillisesti, sillä ostin vain kaksi tuotetta. Ensimmäinen on Taikatuun vetoketjupussukka.

 

 

Halusin seinille jotain värikästä ja mietiskelin pitkään Ateljee Keltaisen talon myyntipisteellä eri vaihtoehtojen välillä. Keltaisella talolla oli myynnissä mm. tyynynpäällisiä, keittiöpyyhkeitä, laukkuja, julisteita ja postikortteja. Ihastuin tähän omena-aiheiseen julisteeseen ja kävin vielä kotimatkalla ostamassa siihen heti kehyksetkin.

 

 


Outletiin ehtii ostoksille vielä tänään sunnuntaina klo 10-16!