MAD Design Outletin yhteistyöbloggaajana

Mikkelissä järjestetään ensi syksynä Mikkeli Art & Design Week, jonka avaus- ja päätapahtumana toimii MAD Design Outlet konserttitalo Mikaelissa 17.–18.9.2016. Toimin tapahtuman yhteistyöbloggaajana ja julkaisen blogissani postauksia tapahtumasta ennen sitä, sen aikana ja myös sen jälkeen.

Haluan kirjoittaa blogissani tästä tapahtumasta, koska se tuo näkyville suomalaista muotoilua ja käsityötä, joita on syytäkin nostaa esiin. Tapahtumassa pääsevät esille nimenomaan pienyrittäjät, jotka tuovat myytäväksi persoonallisia tuotteitaan. Viime vuoden MAD Design Outlet keräsi hyvin väkeä ostoksille (noin 2000 kävijää), ja uskon, että tämänkin vuoden tapahtumasta tulee upea. Uusi tapahtumapaikka Mikaeli tarjoaa hienot puitteet designille, ja tilaisuuden ympärille kootaan muutakin muotoiluun ja kulttuuriin liittyvää ohjelmaa kaikenikäisille. Mikkeliläisenä haluan tuoda tätä tapahtumaa esille paitsi kotikaupungissani myös laajemminkin.

Jos sinua kiinnostaa kotimainen käsityö ja muotoilu, laitahan päivämäärä muistiin ja tule paikalle. :) Jos olet itse muotoilija tai käsityöläinen ja kiinnostunut tulemaan esittelemään ja myymään tuotteitasi, laita hakemus näytteilleasettajaksi tästä linkistä. Hakuaika päättyy jo ylihuomenna eli perjantaina 10.6.2016. Tapahtuman Facebook-sivu löytyy täältä.

Arkistojen kätköistä muutama kuva viime vuoden MAD Design Outletista Naisvuoritalolta:

Nähdään MAD Design Outletissa, toivottavasti sankoin joukoin!

- Karoliina

Valokuvaajana toimi 7-vuotias poikani. :)