Kesäiseen Prahaan

Postauksen kuvat ovat internetistä haettuja, vapaasti käytettäviä kuvia. Lähde on mainittu kuvan alapuolella.

Lähde

Meidän perhe suuntaa tässä kuussa noin viikon mittaiselle lomalle Prahaan. Siellä lukijoissa on varmaan Prahan-reissaajia, joten kyselenkin teiltä hyviä matkavinkkejä. Matkasivustoja on jonkin verran tutkittu, mutta olisi mukava kuulla muiden omista kokemuksista. Lapset (4 ja 7) ovat lähdössä mukaan, joten aika pitkälti lasten ehdoilla matkaillaan. Matkaseurana on meidän lisäksemme kaksi muutakin aikuista, joten lapsivapaata aikaakin on varmaan hieman tiedossa.

Mitä ravintoloita, nähtävyyksiä, kauppoja tai puistoja kannattaa sisällyttää matkaan? Emme ole juurikaan shoppailleet lomamatkoillamme, mutta nyt olisi mukavaa löytää kotiin jotakin kivaa sisustukseen liittyvää. Entä mitä asioita ensikertalaisen Prahan-kävijän pitäisi ottaa huomioon? Kaikki vinkit ovat tervetulleita!

Huomaa, että voit kommentoida myös rekisteröitymättä eli ns. anonyyminä. Klikkaa kommenttikenttää (Aloita keskustelu). Alapuolelle ilmestyy Nimi-kenttä. Sitä klikkaamalla ilmestyy lisää kenttiä, joiden alapuolella voi rastittaa kohdan "Kommentoin mieluummin vieraana". Voit jättää kommentin myös Facebookissa.

- Karoliina, matkakuumeessa

Lähde

Lähde

Lähde