Menovinkki lauantaiksi kotimaisen muotoilun ystäville: MAD Design Market

Tulin muistuttelemaan täällä blogissa, että ylihuomenna lauantaina 23.9. kaikkien kotimaisen muotoilun ja käsityön ystävien kannattaa suunnata Mikkelin konserttitalo Mikaeliin MAD Design Marketiin. Kello 10-16 pääsee tutustumaan joukkkoon suomalaisia tuotemerkkejä ja tietysti tekemään ostoksia. Myytävänä on mm. sisustusesineitä, vaatteita, asusteita ja koruja. Myös lapsille on luvassa ohjelmaa klo 10-14, jolloin perheen pienimpiä viihdyttää Pikku Ketun Sirkus.

Tapahtuman järjestämisestä ovat taas olleet vastuussa Mikkeli Art & Design Weekin puuhanaiset Pauliina Rundgren ja Elisa Hillgen, joiden omaakin tuotantoa on esille MAD Design Marketissa. Tapahtuma on kahtena aikaisempana vuonna kerännyt hyvin väkeä ja vakiinnuttanut jo paikkansa Mikkelin kulttuuritapahtumien joukossa.

Jos haluat tutustua näytteilleasettajiin ennakkoon, käy MAD Design Marketin Facebook-sivulla tutustumassa yritysten esittelyihin tai katso lista tästä:

Näytteilleasettajilla on usein myynnissä myös normaalihintoja edullisempia tuotteita, joten kannattaa olla paikalla hyvissä ajoin. Ehkä nähdään lauantaina? Jos haluat tietää, miltä viime vuoden MAD Design Market näytti, klikkaa tähän viimevuotiseen postaukseeni.

- Karoliina