Minne katosi päivät?

Onko teistä muista tuntunut siltä, että kesä olisi mennyt nopeasti ohi? Tuntuu ihan uskomattomalta, että kahden viikon päästä tähän aikaan olen pitänyt lukuvuoden ensimmäiset oppitunnit. Näillä opettajien kesälomilla ei passaa paljon valittaa, mutta minulla oli vasta juhannuksen paikkeilla sellainen olo, että olin saanut menneen lukuvuoden pudotettua hartioiltani.

Viikkoon en ole päivittänyt blogia, koska ensinnäkään en ole jaksanut naputella tekstiä puhelimella. Tietokone tuli tänään huollosta, ja pian pääsen kirjoittelemaan, parisataa euroa köyhempänä. :D Toinen syy kirjoitustaukoon on ollut se, että ei ole juurikaan ollut tämän blogin aihepiiriin sopivaa kirjoitettavaa. Alakerran remppa on hieman edennyt, mutta enemmän on keskitytty miettimään materiaalivaihtoehtoja ja kalusteiden paikkoja.

Sisustusasioita enemmän mielessä ovat kuitenkin pyörineet uudet alut. Parin viikon kuluttua esikoinen aloittaa koulun (!), kuopus siirtyy ryhmiksestä päiväkotiin ja miehellä on uusi harjoittelupaikka. Minä olen perheestä ainut, joka jatkaa samassa paikassa. Töissä(kin) joudun elämään remontin keskellä, joten siellä on monta asiaa eri lailla kuin viimeksi.

Ei ihan vielä kuitenkaan suunnata ajatuksia liikaa työasioihin. Sitä ennen käydään nauttimassa lähiruoasta Mikkelin Rapu ja Muikku -tapahtumassa, piipahdetaan Kuopiossa, käydään perhelomalla Tallinnassa ja ehkä vielä mökkeilläänkin. Loppuun kesäisiä puhelinotoksia: