Oppia sisustamiseen ja valokuvaamiseen

Tämä bloggaamisharrastus on vienyt niin mukanaan, että koko ajan tekisi mieli oppia uutta. Onneksi on syksy ja kansalaisopiston toimintakausi on alkamaisillaan. Etsin jo hyvissä ajoin kurssitarjonnasta kiinnostavia kursseja ja olin ilmoittautumisajan alkaessa valmiina painamaan nappia.

Viime syksynä kävin Sisustuksen kulmakivet -kurssin, ja se näyttää olevan tänäkin syksynä ohjelmassa. Vapaita paikkojakin on vielä. Jos sisustamisen perusteet kiinnostavat, voin suositella kurssia. Omia kokemuksiani kurssista löydät näistä linkeistä: osa 1, osa 2 ja osa 3.

Kansalaisopistossa on tänä lukuvuonna myös uusi sisustusteemainen kurssi, ja ilmoittauduinkin Oman sisustuksen muutoksen ideointia -kurssille, jossa pyritään etsimään ratkaisuja oman kodin ongelmakohtiin. Tälläkin kurssilla näytti olevan vielä vapaita paikkoja. Toivottavasti minimihenkilömäärä tulee täyteen, jotta kurssi toteutuu.

Tarkoitukseni olisi myös lähteä käymään ensimmäistä kertaa Habitare-messuilla. Matka on osa Sisustuksen trendit nyt -lyhytkurssia, johon kuuluu matkan lisäksi kaksi opetuskertaa. Kahdella tapaamiskerralla keskustellaan sisustustrendeistä, niiden taustoista ja niiden ennakoimisesta.

Koska valokuvaaminen on nykyään olennainen osa bloggaamista, ilmoittauduin myös valokuvauskurssille. Sitä olen suunnitellut jo pitkään, ja nyt se toivottavasti toteutuu. Kahden viikonlopun pituinen kurssi järjestetään sekä syyskuussa että marraskuussa, ja pääsin mukaan marraskuun kurssille. Valokuvauskurssit näyttivät olevan nyt jo täynnä.

Minusta on tosi hienoa, että kansalaisopisto tarjoaa todella laajan valikoiman kursseja, ja hinnat ovat kohtuulliset. Kurssitarjonnassa olisi vaikka mitä muutakin kiinnostavaa, mutta ehkä tällä kertaa nuo edellä mainitut riittävät. Ehkä ensi vuonna menen vihdoin italian kielen kurssille tai joogaamaan. Miten te muut, hyödynnättekö kansalaisopiston palveluja?

- Karoliina