Otteita menneistä

Aloitin blogin kirjoittamisen kesäkuussa 2015. Olin jo jonkin aikaa seurannut varsinkin sisustus- ja lifestyleblogeja. Kirjoittaminen on ollut minulle tärkeää niin kauan kuin muistan, ja ajattelin, että blogin kirjoittaminen voisi se oma juttu, jota olin kaivannut. Alkuvaiheessa kirjoitin mm. tunteesta, kun tietää löytäneensä kodin, ja siitä, millaisia hyviä ja huonoja puolia omassa talossamme on. Blogin nimi oli hankala keksiä, ja sen taustoista kirjoittelin näin.

Meillä on tapana innostua remontoimaan enemmän kuin alun perin on ehkä ollut tarkoitus. Tästä avauduin tekstissä "Kun remppamopo karkasi käsistä". Olemme remontoineet saunan ja alakerran (no, melkein) ja tehneet bändikämpän. Pienempinä projekteina on ollut mm. hiekkalaatikko ja sängynpääty. Kirottujen verholautojen maalaus on kerännyt blogissa ihan mukavan määrän katselukertoja. Ilmeisesti muutkin tuskailevat niiden turhakkeiden kanssa. Yhteen postaukseen keräsin myös vinkit edullisista remonttitarvikkeista. Vanhan blogin puolella suosituin postaus oli "Ketä myö ollaan?", jossa esittelin vähän enemmän tätä remonttireinopariskuntaa.

Viime syksynä osallistuin kolmeosaiselle sisustuskurssille, jonka antia käsittelin näissä postauksissa:

Sisustuskurssilla, osa 1: Sommittelun perusasioita

Sisustuskurssilla, osa 2: Värien harmoniaa

Sisustuskurssilla, osa 3: Tyylejä ja valaistusta

Lapsetkin pääsivät kertomaan mielipiteensä kodin sisustuksesta postauksessa "Jos lapset saisivat sisustaa".

Välillä tulee kirjoiteltua vähän syvällisemmistäkin asioista. Remontin jumiutuminen ja monen asian keskeneräisyys sai pohtimaan keskeneräisyyttä yleensäkin elämässä. Kirjoittelin myös lasten isovanhemmista, kun mediassa kohistiin isovanhempien roolista nykyään. Omaa arkista päivääni valotin Tavallinen tiistai -postauksessa, kun vastasin blogihaasteeseen. Olen yrittänyt opetella elämään stressaamatta epävarmoista elämäntilanteista huolimatta, ja tätä asiaa pohdin, kun kevätaurinko alkoi valaista päiviä ja aloin itsekin vähän valaistua. :)

Tässä oli pieniä otteita menneistä. Katsotaan, mihin suuntaan blogi kehittyy. Lähiaikoina olisi tavoitteena saada kotiin vähän keväisempää ilmettä ja kesällä laittaa pihaa kuntoon. Mökkiprojektikin saadaan keväällä alkuun. Alkujännityksen jälkeen uusi blogiportaali tuntuu mukavalta ja luontevalta paikalta. Ainakin kirjoittaminen tuntuu taas vähän nihkeämmän ajanjakson jälkeen sujuvan. Mukavaa viikon jatkoa!

- Karoliina