Puutarhainspiraatiota

Kun oma piha on aina keskeneräinen ja oma tietämys puutarha-asioista on lähes täysi nolla, on mukavaa katsella muiden hienoja puutarhaideoita (ja harkita vakavasti pihasuunnittelijaa). Kotimme lähellä on Mikkelipuisto, jossa voi tutustua erilaisiin mallipuutarhoihin. Kävin lasten kanssa pienellä puistoretkellä ja samalla otin muutamia kuvia omaa silmää miellyttäneistä kasveista ja mielenkiintoisista rakennelmista. Olisi ollut muuten samaan aikaan tarjolla ilmaista puistojumppaakin, mutta kun lapset juoksentelivat pitkin sokkeloista puutarhaa ja leikkipuistoa, oli parempi mennä perässä.

 

Mikkelipuisto on mukava paikka oleskella: lapset leikkivät leikkipuistossa ja juoksentelivat noissa kuvissakin näkyvissä tunneleissa, joku istui eräässä mallipuutarhassa lukemassa kirjaa, kahvilassa oli ihmisiä kahvilla ja jäätelöllä, puistojumpassa oli runsaasti osallistujia ja taimimyymälästä sai ostaa kukkia omaan puutarhaan.

Olipa muuten aika pinkki- ja violettivoittoinen tuo minun kuvakavalkadini. :)

Aurinkoa viikkoonne!

- Karoliina

P.S. Huomasin muuten, että blogillani oli maanantaina yksivuotissynttärit! Jo vuosi on takana tätä kivaa harrastusta. Kiitos teille, jotka olette käyneet lukemassa, tykkäämässä ja kommentoimassa. Vaikka kirjoittelenkin omaksi ilokseni, on mukavaa, että lukijoitakin on ja jopa enenevissä määrin. :)