Remonttitarvikkeita edullisesti

Remonttitarvikeostoksilla harvoin selviää pikkurahalla, mutta hyvällä tuurilla ja tutkimalla eri vaihtoehtoja voi säästää ihan hyvän summan rahaa.

Kauppojen kiertely ja hintojen ja valikoimien vertailu tietysti kannattaa. Aina hinta ei kuitenkaan ole se, joka ratkaisee. Edullinenkin ostos saattaa jäädä tekemättä, jos palvelua ei saa.

Muutama hyväksi todettu vinkki olisi remonttitarvikeostoksille. En tiedä, ovatko ne ihan itsestäänselvyyksiä muille.

1. Tutki alekorit ja jämäerät. Joskus näistä löytää karmean vanhanaikaista tavaraa, mutta toisinaan käyttökelpoisia tuotteita. Olimme etsimässä alakerran vessaan kaakeleita. Olimme suunnitelleet yksinkertaista musta-valko-harmaata väritystä. Carlsonilta löysimme erien viimeiset -pinosta kaksi pakettia mustia lattialaattoja. Niitä oli juuri meille sopiva määrä, ja hintaa oli yhteensä 15 euroa.

2. Yritä tinkiä. Tai huolehdi siitä, että ostoksilla on mukana joku muu, joka kehtaa tinkiä. Minulle alennusten kysyminen on jostain syystä vaikeaa, mutta onneksi toinen osapuoli on tässä asiassa reippaampi. Hinnasta saattaa saada 20 % pois yhdellä kysymyksellä.

3. Selvitä, onko lähistöllä tehtaanmyymälöitä. Alakertaan tulevan parketin ostimme OR-Groupin tehtaanmyymälästä. Saimme 24 neliön erän lämpökäsiteltyä saarniparkettia noin 170 eurolla. Neliöhinnaksi tuli hieman alle 7 euroa.