Somessa kesken loppukirin


Blogissa on viime päivinä ollut hiljaista, mutta rempparintamalla taas on tapahtunut aika paljon, ja kohta pääsenkin laittamaan kuvia valmiista tuotoksista. Jouduin itsekin osallistumaan sen verran käytännön töihin, että sain käteni ihan kunnolla kipeäksi. Tulipa todistettua, ettei näillä lihaksilla ja remonttitaidottomuudella hirveästi käytännön hommia tehdä... Viikonloppuna on vielä yksi isompi urakka (jonka onneksi hoitaa joku muu), ja joudummekin lähtemään kotoa vuorokaudeksi pois, koska vedet ovat poikki. 

Täytyy sanoa, että odotan jo innolla, että koko homma on ohi. Kaikkea emme saa ihan täysin valmiiksi ennen ensi viikon valmistujaisjuhlia, mutta isommat työt pitäisi saada pois alta. Hienosäätöön on aikaa myöhemminkin. Pääasia on, että saadaan alakerrankin vessa käyttöön. :)

En ole täällä blogissa ehtinyt (tai muistanut) kertoa, että blogilla on ollut jo jonkin aikaa olemassa Facebook-sivut. Linkitän sinne kaikki uudet postaukset. Olen mukana myös Savon blogien Facebook-yhteisössä. Sinne löytyykin linkki tuolta oikeasta sivupalkista. Yhteisössä on mukana blogeja pääasiassa Kuopion seudulta, mutta viime aikoina Etelä-Savonkin edustus on ollut kasvussa. Perustin viikonloppuna blogilleni myös Instagram-tilin. Instagramista minut löytää nimellä karoliina_keskipaivassa. Tervetuloa seurailemaan!

Mutta nyt nukkumaan! Siellä minun piti kyllä olla jo tunti sitten, mutta mies sai taas uuden idean, ja pähkäilimme sitä suunnilleen puolen tunnin ajan. Huomenna on luvassa taas sisustuskurssi, ja kirjoittelen siitä postauksen, kun ehdin. Lämpimiä syyspäiviä!

Toinen lapsista puuhailee innoissaan pihatöitä, toinen leikkii miekkaleikkejä.