Syksyn merkkejä

Elokuu alkaa olla lopuillaan, ja ilmassa on iltaisin syksyn tuntua, vaikka päivisin on saatukin nauttia lämmöstä. Lähestyvän syksyn merkki meidän pihallamme on syyshortensian puhkeaminen kukkaan. Hortensia on päässyt kasvamaan aika massiivisiin mittoihin ja peittääkin pojan huoneen ikkunan lähes kokonaan.
 

 

 

 

Syyskuun alkuun osuu pojan syntymäpäivä, ja muistaakseni aina olemme saaneet juhlia aurinkoisessa ja lämpimässä säässä. Saa nähdä, kuinka tänä vuonna käy. Ensi viikolla juhlia olisi kaksin kappalein, ja ainakin kaverisynttäreitä olisi kiva viettää ulkonakin. Ihan senkin vuoksi, että meillä vanhemmilla olisi vähän helpompaa. :

 

Pääsen syksyllä toteuttamaan ainakin yhden kohdan "pysy järjissäsi" -listani ohjeista. Pääsin mukaan sisustuskurssille, joka järjestetään kolmena keskiviikkoiltana loka-marraskuussa. Kurssikuvauksen mukaan "tutustumme sisustuksen perusteisiin ja tilaan vaikuttaviin tekijöihin". Opiskelemme, miten tilaa voi muuttaa sommitelmilla, väriyhdistelmillä ja materiaalivalinnoilla. Kurssilla etsitään myös ratkaisuja sisustuksen ongelmakohtiin. Toivottavasti sieltä tarttuisi mukaan hyviä vinkkejä ja uusia ideoita.