Tytön huoneen yksityiskohtia

Alakerrasta kuuluu pärinää ja pauketta, mutta ei siitä vielä sen enempää. Putkiremonttikin siirtyi (taas) suunnitellusta ajankohdasta. Seuraava yritys on parin viikon päästä. Ajattelin tällä kertaa tuoda blogiin jotain söpöä ja tyttömäistä.  Nappailin kuvia tytön huoneen yksityiskohdista. Laajempiin yleiskuviin huone oli liian sotkuinen. :) Valoa meillä ei tunnu koskaan olevan tarpeeksi kunnollisia kuvia varten.

Huone oli aiemmin pojan huoneena. Seinien väritys oli tuolloin vihreä-valkoinen. Kun uudistimme huonetta tyttöä varten, päätimme pitää värimaailman neutraalina, jotta huone tuntuisi sopivalta myös tytön kasvaessa isommaksi.

Osa neidin käsilaukuista. Seinässä on maalattava tapetti. Naulakko on ostettu vuosia sitten Ikeasta.

 

Frozen on kova juttu edelleen. Elsa ja Olaf saatu joululahjaksi.

Verhot voisi jo vaihtaa. Samat verhot olivat jo pojan ensimmäisessä huoneessa Muuramessa vuonna 2009. Sänky(kin) on Ikeasta. Iso Nalle Puh ja pinkki-valkoiset tyynyt suojelevat kopsahduksilta sängynreunaan yöunilla.

Oikeanpuoleinen juliste ja kehykset ostettu Ikeasta. Pikkutaulut ovat saman puljun tuotantoa mutta kirppariostoksia. Tällä seinällä tehosteväriksi valikoitui beige.

Maatuska on tädin tuliainen Venäjältä, puuhevosen jättivät talon edelliset asukkaat.
 

Kun kummin tekemä kehto jäi tytölle pieneksi, pehmolelut saivat uuden säilytyspaikan.