Vahvuus onkin heikkous

Miten sinun vuotesi on alkanut? Toivottavasti iloisesti ja täynnä uutta energiaa. Niin suunnittelin omalle kohdallenikin, mutta meno on ollut enemmän ja vähemmän väsähtänyttä. Blogi on ollut hiljainen. Olen kyllä monta kertaa istunut koneen ääreen ja aikonut kirjoittaa mutta todennut, ettei minulla oikeastaan ole mitään sanottavaa. En halua kirjoitella blogiin vähän sitä sun tätä, vaan yritän aina saada teksteihin jonkin punaisen langan. Nyt ajattelin kuitenkin rikkoa blogihiljaisuuden, etten ihan tipahda täältä blogosfääristä.

Työmatkoilla on tullut kuunneltua Stam1naa, ja yhden biisin yksi säe on jäänyt pyörimään mieleeni ihan muuten vain, irrotettuna kontekstistaan. Siinä lauletaan: "ainoa vahvuus onkin heikkous nyt". Mietin ensin, miten vahvuus voisi muka olla heikkous, mutta niinhän se on. Mikä tahansa vahvuus, joka viedään liian pitkälle, joka hallitsee liikaa elämää, muuttuu heikkoudeksi. Rehellisyys, auttamisenhalu, sinnikkyys, ystävällisyys, kunnianhimo, sosiaalisuus, itseluottamus... Se alkaa kääntyä itseään vastaan. Ehkä näin on päässyt käymään minullakin.

Ajatukset ovat siis tainneet liidellä korkeammissa sfääreissä kuin sisustustrendeissä. Ja sitten on siivottu ja taas siivottu. Tuleva sunnuntai on kolmas peräkkäinen sunnuntai, kun meillä on asuntoesittely. Toivottavasti ostaja löytyy kohtapuoliin. Tässä eletään nyt jonkinlaisessa odotustilassa.

Ulkoilun ja ruuan jälkeen onkin nyt hyvä pötkähtää vähäksi aikaa sohvalle ennen kuin siivousrätti alkaa taas heilua. Aurinkoista viikonloppua!

- Karoliina