Välitilassa

Moni asia elämässä tuntuu menevän sykleissä, niin myös tämä blogin kirjoittaminen. Lokakuussa minulla oli hirmuinen flow päällä ja postauksia kertyi kymmenen. Nyt mennään jo marraskuun puolivälissä ja rustaan kuukauden kolmatta postausta. Työvuoden toiseksi kiireisin aika on käsillä, ja veikkaan, ettei postaustahti tästä ainakaan kiihdy.

Täytyy myöntää, että väsymys painaa, enkä ole osannut nukkua tarpeeksi. Stressaantuneena ja väsyneenä ei luovuus kuki, joten siksikin täällä blogissa on ollut hiljaista. Olen pohdiskellut myös tämän blogin tarkoitusta ja linjaa. Halua blogin kehittämiseen on kovasti, mutta aika ei ole ehkä otollisin. Olin kuitenkin viime viikonloppuna valokuvauskurssilla ja opin ainakin sen, että minulla on ihan hirvittävän paljon opittavaa. Tunnen olevani jonkinlaisessa välitilassa tämän kirjoittamisen suhteen ja vähän muutenkin.

Asuntoasioissakin ollaan tällä hetkellä epämääräisessä vaiheessa, enkä vielä tiedä, mihin suuntaan tästä mennään. Toiveena tietysti olisi, että unelmia kohti. Kerron sitten, jos on enemmän kerrottavaa. Elämä on kyllä kummallinen, kun se heittelee sattumalta eteen vaikka mitä ihmeellistä. Vai onko se sitten sattumaa vai ei?

- Karoliina

P.S. Jos sinulle tulee mieleen aiheita, joista haluaisit lukea, voit vinkata kommenttiboksiin tai sähköpostiin. :)