Valoa ja virtaa

Valoisat kotikuvat tulppaaneineen ovat vallanneet blogit viime päivinä. Meillä on kiertänyt sitkeä flunssa loppiaisesta saakka, ja kiinnostus kodin laittamiseen on ollut nollassa, ellei jopa sen alapuolella.  Ei siis tulppaanikuvia luvassa täältä. Sinnittelin tämän viikon töissä, vaikka järkevää olisi ollut jäädä kotiin sairastamaan. Jos kuume ei nouse, niin kynnys jäädä kotiin on suuri. Perjantaina katseeni oli kaunis kuin särjellä, ja siirryinkin viikonlopun viettoon työterveyden ja apteekin kautta silmätipat mukana. Nyt flunssa alkaa olla enimmäkseen selätetty meillä kaikilla. Ehkä ensi viikko toisi vähän enemmän virtaa kaikkeen tekemiseen.

Anopin antama orkidea näyttää nyt sisustukseen sopivammalta, kun joulu on vietetty ja valoa on enemmän. Ja mikä parasta, kukka on vielä hengissä! Toimikoon se sitten tulppaanien korvikkeena.

Turkoosi on yksi suosikkiväreistäni, ja sitä löytyi myös uusimmasta Avotakasta. Se näyttää mukavan raikkaalta, varsinkin näin aurinkoisina pakkaspäivinä.


Pian olisi asennoiduttava uuteen viikkoon. Pitäisi suunnitella uutta kurssia, hankkia talviliikuntavälineitä ja valmistautua tytön neljävuotissynttäreihin. On ollut mukava huomata, että normaalin työpäivän jälkeen on vielä valoisaa. Ainakin minulla valon vaikutus omaan jaksamiseen on suuri. Tammikuukin on päässyt jo puoleen väliin jotenkin yllättäen. Valoisaa tulevaa viikkoa!