Varastosta bänditila

Säilytystilaa ei voi koskaan olla liikaa, ajattelee varmasti moni. Niin mekin ajattelimme, mutta huomasimme, että iso varasto tarkoittaa valtavaa tavaramäärää. Kaikenlaista turhaa rojua alkoi kerääntyä nurkkiin. Pienempikin säilytystila riittää, kunhan sen käyttää fiksusti.

Mieheni sai idean bändikämpästä, sillä soittimia sekä soittotaitoisia ja -intoisia löytyy omasta perheestä sekä lähipiiristä. Varastotilaksi jäävälle puolelle päätettiin laittaa hyllyjä, jotta tavarat pysyvät paremmin järjestyksessä. Projekti alkoi tietysti varaston siivoamisella. Lähtötilanne oli tämä:


Varaston puoli sai uudet hyllyt.

 

 


Bändikämpän puoli näytti tältä:

 

 

 


Bändikämpän seinät maalattiin tavallisella maalarinvalkoisella ja lattia tasoitettiin. Tila jaettiin väliseinällä:

 

 

 


Epämääräistä betonivalua tasoittaakseen kätevä isäntä teki penkit kahdelle seinustalle.

 

 

 


Väliseinä paneloitiin lämpökäsitellyllä paneelilla. Puutavara oli ilmaista ylijäämätavaraa, sillä se ei ollut ihan priimaa. Meille kelpasi.

 

 

 


Lattiaan laitettiin puuta jäljittelevä muovimatto, joka sattui olemaan alennuksessa. Bändikämppä tarvitsi myös akustiikkalevyt, jotka olivat myös ylijäämätavaraa, sillä joissakin levyissä oli pieniä kolhuja tai naarmuja.

 

 

 


Vanhat matot saivat uuden sijoituspaikan bändikämpästä. Sinne päätyivät myös alakerran vanha telkkari ja tv-taso karaokelaulantaa varten. (Onneksi on ne kivat naapurit!)