Vuosi Starboxissa ja blogin tulevaisuus

Hyvää 1-vuotissyntymäpäivää, Starbox!

Vuosi sitten julkaisin ensimmäisen postaukseni Starbox-portaalissa. Olin kirjoittanut blogia yhdeksän kuukautta Bloggerissa, kunnes sain tilaisuuden päästä mukaan tähän blogiyhteisöön. Portaali ja sen tuoma yhteisöllisyys ruokkivat innostustani kirjoittaa, ja iloitsin uusista lukijoista ja minulle ihan uudesta aluevaltauksesta, blogiyhteistyöstä yritysten kanssa.

Olen tämän vuoden aikana tutustunut mahtaviin bloggaajakollegoihin, koko palettia pyörittäviin taustajoukkoihin ja mukaviin yhteistyökumppaneihin. Onneksi lähdin mukaan!

Nousujohteinen innokkuuteni kantoi kuitenkin vain syksyyn asti. Työstressi ja sairastuminen veivät energiaa, enkä jaksanut enää kirjoittaa. Aluksi tunsin huonoa omaatuntoa, mutta sitten tulin järkiini. Blogia ei voi suorittaa. Blogin piti olla paikka, jossa voin toteuttaa itseäni, ei niskassa painava velvollisuus. Jatkoin sillä ajatuksella, että kirjoitan, kun siltä tuntuu.

Viime aikoina en ole oikein tiennyt, mistä kirjoittaa. Blogini on rakentunut kodin ympärille, ja vuodenvaihteesta lähtien olemme eläneet tietynlaisessa odotustilassa. Talo on ollut myynnissä, joten emme ole tehneet tälle mitään uutta. Mahdollista uutta taloa en ole vielä uskaltanut ajatella, sillä voihan olla, ettemme saakaan sitä.

Jos muutamme, blogin idea ja fokus muuttuu, koska kotikin olisi aivan erilainen. Jos emme muuta, muutoksia tapahtuu varmaan silloinkin. Olen pohtinut blogin aihepiirien laajentamista. Viime aikoina en ole enää lukenut kovin paljon esimerkiksi sisustusblogeja, koska sisustustrendit ja vaikkapa mattovalinnat ovat tuntuneet jotenkin merkityksettömiltä. Välillä haluaisinkin kirjoittaa myös pohtivia tekstejä, mutta en halua tehdä blogistani liian sekalaista.

Jonkinlaisessa taitekohdassa siis ollaan, ja luulen, että kunhan asiat elämässä loksahtelevat kohdalleen, niin käy myös täällä blogissa. Kiitos yhteisestä matkasta tähän saakka! Odotan innolla tulevaa. :)

- Karoliina

P.S. Starboxin Facebook-sivulla on kilpailu 1-vuotissynttäreiden kunniaksi. Käy ihmeessä osallistumassa!