Yllätyslahja

Otin osaa starboxilaisten secret santa -tempaukseen, jonka järjesti meille Olennaisuuksia-blogin Milka. Milka lähetti minulle viestillä erään bloggaajan yhteystiedot, ja sitten piti vain alkaa selvittää, millaisesta paketista vastaanottaja ilahtuisi. Minulla lahjan hankkiminen jäi aika viime tippaan, ja kaikessa kiireessä meinasi tulla jo pieni paniikki lahjan löytämisestä. Kun paketti oli postissa, oli hyvä mieli, koska tiesin, miltä tuntuu saada yllätyslahja.

Sain oman yllätyslahjani salapukiltani jo viime viikolla. Paketti piti avata jo autossa postin parkkipaikalla. Pukkini oli tehnyt tarkkaa selvitystyötä, sillä lahja osui aivan nappiin. Sain lahjaksi suussasulavaa, käsintehtyä suklaata, jouluista luomuteetä ja kortin, jossa oli erehdyttävästi Hercule Poirot'ta muistuttavia tonttuja. :) Kiitos! 

Yllätyksestä tuli todella hyvä mieli, koska tiesin, että lahjan antaja oli nähnyt vaivaa miettiessään sopivaa lahjaa. Ajattelin, että olisi mukava joskus ilahduttaa ihmisiä tällaisillä yllätyksillä ilman tempauksiakin. Toimiiko joku teistä salapukkina ihan muuten vain?

Mukavaa jouluviikkoa kaikille! Älkää stressatko liikaa. Minä en, koska minun joululomani alkoi pari tuntia sitten. :)

- Karoliina