11 juttua minusta

Moikka!

Minä nyt nappasin näin myrskypäivän kunniaksi tämän 11 juttua minusta -haasteen, kun huomasin ainakin Niittykukkia, Bikinipakara ja Niin paljon, että riittää bloggareiden tehneen tämän samaisen haasteen. Luin heidän 11 juttuaan mielenkiinnolla, koska haluaisin kovasti tutustua muihin Starboxin bloggareihin. Tässä tämä minun supersosiaalisuuteni taas tulee ilmi. Haluan taas tutustua kaikkiin! :D

No niin, tässä 11 juttua minusta, joita ei ehkä ihan kaikki tiedä.

1. Olen harrastanut klassista balettia 14 vuotta Sonja Tammelan balettikoulussa Lappeenrannassa. Nykyään balettikouluhan on nimeltään Lappeenrannan tanssiopisto. Tanssin silloin myös nykytanssia ja jazzbalettia, muistaakseni n 5 vuoden ajan.

2. Soitin pianoa 10 vuotta, mutta olen siinä edelleen huono.

3. Rakastan ruotsalaisia dekkareita! Liza Marklund ja Lars Kepler ovat ihan ehdottomia suosikkejani. Katson mielelläni ruotsalaisia dekkareita myös televisiosta. Beckit, Wallanderit ja Annika Bengtzonit tulee katsottua ainakin. Ja ruotsalais-tanskalainen tuotanto Silta oli iiiiihan ykkönen! Ruotsalaiset näyttelijätkin ovat ihan pirun hyviä!

4. En voi syödä mitään limaista. Näihin kuuluu mm. sienet, etanat, simpukat ja graavilohi. Lisäksi en pidä oliiveista enkä sinihomejuustosta. Katkarapuja opettelen syömään..

5. Voisin taas elää pizzalla, kebabilla, hampurilaisilla ja popcorneilla.

6. Inhokki kotityöni on roskien vieminen, varsinkin biojätepussin. Oksennusrefleksini on hyvin herkkä, joten haisevat ja mädäntyvät biojätteet saavat minut yökkäämään. En myöskään pysty kaatamaan mitään vessanpönttöön, siis esim. pahaksi mennyttä maitoa, koska alan samantien yökkäillä.

7. En koskaan katsonut Salkkareita, kun näyttelin niissä. En tosin sen jälkeenkään. 

8. Itken helposti. Leffat, kirjat, kauniit tarinat vaikka fb:ssa, kauniit sanat ja teot saavat minut herkistymään. Myös ikävät asiat kuten riidat tai lasten ja eläinten kaltoinkohtelemiset tuovat kyyneleet silmiini.  

 9. Olen mökki-ihminen. Voisin olla kesällä vaikka kuukauden putkeen mökillä hiukset kampaamattomina ja sama mekko päällä aamusta iltaan. Lämpötilat saisivat olla lähellä hellerajaa tai mielellään vähän yli.

10. Olen erittäin sukurakas. Minulla on ihana perhe ja ihania sukulaisia. Kaikki juhlat on parhaita just siksi, että niissä tapaa lähes kaikkia sukulaisia.

11. Yksi ammatillisista haaveistani olisi päästä kokeilemaan radiojuontajan työtä!

Haastankin tähän samaiseen haasteeseen myös Katalogi-blogin Katariinan ja Perhosena lennän -blogin Jennan! Myös muut bloggaajat saavat ottaa haasteen vastaan!

Pitäkää hatuistanne kiinni, tänään myrskyää!

Love life,

Kiti