7,5 euron mekko

Heissan!

Käväisinpä minäkin tässä eräänä päivänä alennusmyynneissä. Otin omaa aikaa muutaman tunnin, ja lähdin kiertelemään Kampin kauppakeskukseen ja Forumiin. Ajatus oli löytää jotain kivaa päällepantavaa töihin, kun ensi maanantaina alkaa työt ja loma loppuu. Kamalan nopeasti mennyt tämä loma! Mutta kiva mennä töihinkin.

Ja niin, löysinkin uusia vaatteita. Ostin muutaman töihin sopivan siistimmän paidan, yhden jakun ja parit housut. Työtamineet on nyt päivitetty. Halusin kuitenkin etsiä myös sopivaa vaatetta leikkipuistoon, ja katsastin myös mukavaa ja helppoa vaatevalikoimaa. Sitten käsiini sattuikin musta trikoomekko. Hinta ei päätä huimannut, vaan oli alennuksien alennusten jälkeen kokonaista 7,50€. En edes sovittanut sitä, vaan suuntasin suoraan kassalle.

Kotona pistin ostamani mekon päälleni, ja olin enemmän kuin tyytyväinen! Vitsit, mekko sopii muuallekin kuin vain leikkipuistoon. Se ei purista mistään (jostain syystä kaikki vaatteet tuntuvat taas puristavan jostain), on sopivan kesäinen, mutta kuitenkaan ei mikään hellemekko (kun ei niitä helteitä vieläkään ole kohdalleni sattunut), ja toisaalta taas erilaisilla asusteilla menisi ihan kaupungillakin. Ja niinpä tämä mekko pääsikin jo ulkoilemaan kaupungille.

7,50€ mekko ulkoilee

Mielestäni mekko on hintansa arvoinen! Myös kuvissa näkyvät kultaiset korvakorut löysin alesta. Mitäs pidätte?

Oletko sinä tehnyt alennusmyynneistä hyviä löytöjä?

Love life

Kiti