Hups, aamutossuissa töihin!

Heissan!

Otsikko kertookin tämän postauksen aiheen.. Onneksi vain puoliksi. Oli nimittäin todella lähellä, etten tänään mennyt töihin aamutossuissa!

Aamulla normaaliin tapaan laitoin tytön ja itseni valmiiksi. Kävimme aamupesuilla, puimme vaatteet, pientä aamupalaa, kahvi, ja mitä sitä nyt aamulla puuhataankaan. Sitten tytölle vielä takki, lippis, kengät ja tietysti sadevaatteet mukaan, kun myös sadetta oli luvassa. Itselleni laukku, huivi, avaimet, aurinkolasit, sateenvarjo, ja valmis. Sitten ovi lukkoon ja menoksi.

Höpöttelimme ja lauloimme matkalla päiväkotiin. Päiväkotiin ei onneksi ole kovin pitkä matka. Ihan siinä päiväkodin nurkalla tyttö alkaa laulaa "Jos sun lysti on niin tömistele näin", ja niin sitä tömisteltiin. Samalla katsoin myös jalkoihini, ja mitä näinkään: aamutossut! Kaiken muun olin kyllä muistanut, mutta en vaihtaa itselleni kenkiä tossujen tilalle! Hieman alkoi hymyilyttämään sen alun kauhistelun ja päivittelyn jälkeen :D Ei muuta kuin U-käännös, ja takaisin kotiin. Pikainen vaihto tossuista kenkiin, ja uusi yritys.

Onneksi tyttö alkoi laulaa kyseistä laulua, niin huomasin tossut jalassani ennen kuin pääsin työpaikalle! Olisi siinä ollut tilanne. Päällä jakku ja aamutossut. Naurattaa vieläkin! Toki siis myös housut ja paita oli, mutta yhdistettynä jakku ja tossut ei ehkä ole se paras yhdistelmä..

Tämä yläosa...
Ja tämä alaosa..

Mitä kaikkea voi sattuakaan! Onko teille koskaan käynyt vastaavaa? Juttujahan olen kuullut esim. sukkahousuista roikkumassa lahkeesta tai henkarista niskassa. Millaisiin vaatevahinkoihin sinä olet törmännyt?

Ja niin, ei se elämä ole niin vakavaa. Miksei sitä menisi joskus aamutossuissa töihin :D

Ihanaa illan jatkoa ja mukavaa juhannuksen odotusta!

Love life

Kiti