Aikuisen SLÄMÄRI

Moikka!

Muistatko tai tiedätkö edes, mikä oli slämäri? Silloin kun minä olin nuori, eli 80-90 -luvuilla, slämäreitä kulki luokan jokaisella oppilaalla. Lähes jokaisella oli oma slämäri, ja niihin haluttiin saada mahdollisimman monelta vastaukset. Slämäri on siis ystäväkirja, sellainen itse tehty siniseen ruutuvihkoon. Tämä tässä on nyt tällainen nykyaikaisempi slämäri. Ei ole enää vihkoa, eikä tähän kirjoita muut kuin minä, mutta toivoisin kuitenkin mahdollisimman monen bloggarin ottavan tämän "haasteen" vastaan. Itse nappasin tämän Petra Anniinan blogista. Haastan siis ainakin vasta äskettäin blogin aloittaneen Lumotun polun Annin, tehonaisen ja Monna treenaa -blogin Monnan sekä aina niin ihastuttavan Perhosena lennän -blogin Jennan.

KUVA:Krista Mantsinen, MUAH:Iiris Virranta

Mutta mennäänpä asiaan!

Nimeni on: Kirsi

Jotkut tosin kutsuvat minua: Kiti, Kiupe, Alma, Kitsuli... Onhan noita! Eniten kuulen nykyään itseäni kutsuttavan äidiksi.

Olen syntynyt vuonna: 1980, eli olen siis mielestäni 36 -vuotias, mutta mieleltäni lähempänä 25.

Lapsuuskotini langallinen puhelinnumeroni oli: 4523987! Miten nämä numerot edelleen muistaa?! Muistan myös mummini puhelinnumeron, ja hän on kuitenkin kuollut jo vuonna 1987! Nykyään en aina muista edes omaani...

Pienenä olin varma, että minusta tulee isona: laulaja, näyttelijä, lastentarhanopettaja, kampaaja, sairaanhoitaja, taitoluistelija, balettitanssija...Laaja skaala ammatteja!

Mutta isona minusta tulikin: laulava näyttelijä ja äiti <3

Täydellinen puoliso: Täydellistä ei ole olemassakaan, mutta sellainen, joka huomioi, halaa, puhuu ja pussaa riittää minulle. Sellainen, joka saa minut tuntemaan itseni paremmaksi ihmiseksi, kuin ehkä olenkaan. Sellainen, joka sanoo, että rakastaa.

Itsehän olen täydellinen, mutta exien mielestä saatan olla: No jaahas.. .

Jos saisin lisää tunteja vuorokauteen: Kävisin ehdottomasti enemmän elokuvissa ja teattereissa ja ystävien kanssa kahvittelemassa (viinillä).

Harrastan nyt: En oikeastaan mitään. Kait tätä bloggaamista voisi sanoa harrastukseksi :)

Parin lasillisen jälkeen perjantai-iltana kuuntelen Spotifysta: Ei minulla ole Spotifyta... Parin lasillisen jälkeen laulan itse :D

Noloin tv-ohjelma, josta pidän: Tahdon morsiuspuvun ja muut hääpukuohjelmat :D

Bravuurini keittiössä: Lihapullat ja perunamuussi

Melkein hävettää kertoa, mutta itken aina kun: tulee riitaa. Inhoan riitelyä, jään aina jalkoihin. En osaa puolustautua, tai sitten tuntuu, että minua ei haluta ymmärtää. Silloin itken. Onneksi näitä tilanteita on todella harvoin. Viimeksi tosin itkin viime lauantaina, kun halusin saada tyttäreni unille. minulla oli kuume noussut 38,4´C:een, ja olin todella kipeä ja väsynyt. Silloin pyysin itku silmässä taaperoani tulemaan pesulle ja menemään nukkumaan, jotta minäkin pääsisin nukkumaan. Ihaninta oli, että rakas pieni tyttäreni tuli sitten halaamaan ja silittämään minua, ja hoki, että "ei mitään hätää, äiti-kulta. Ei mitään hätää <3" Itkuhan siinä tuli <3 Ja sitten nauru!

Lapsuuteni lempilelut: Nanna-nukke ja barbit

Lempilelu nykyään: No, kännykkä.

Salainen paheeni: Pelaan Veikkauksen nettiarpoja, varsinkin Kalabaliikkia ja Nokkapokkaa.

Ei kun se ihan oikea salainen paheeni: No kyllä se ihan oikeasti taitaa tuo olla. Onneksi summat ei kuitenkaan ole mitään päätä huimaavia. Ja jo parin euron voitosta on ihan fiilareissa!

Viisaus, jonka tähän mennessä olen oppinut: Niitä on paljon, mutta yksi tärkeimmistä on se, että Kaikki järjestyy, aikanaan. Toinen on Hyvä tulee hyvän luo. Uskon tuohon oikeasti. Sillä kun olet muille hyvä ja ystävällinen, myös sinä saat silloin osaksesi hyvyyttä ja ystävällisyyttä. Muista se!

KUVA:Krista Mantsinen, MUAH:Iiris Virranta

Olipa hauska tehdä välillä taas tällainen haaste. Eikä se ollut edes liian hankala! Ja hei, kaikki Starboxilaiset nyt tekemään tämä sama haaste, vaikka sitten, kun tuntuu, että on luomisen tuskaa :D

Ihanaa viikonloppua kaikille!

Love life

Kiti