Aina ei voi onnistua

Heissan!

Ai kamala! Kyllä naurattaa! Edellisessä postauksessani kerroinkin, että minulla on musiikkikomedia Huipputiimin ensi-ilta 20.10. klo 20 Helsingin Käpylässä Teatteriravintola Nyyrikissä, ja että tietysti esitystä varten piti ottaa juliste- ja käsiohjelmakuvat. Edellisessä postauksessa pääsitte kurkkaamaan kulissien taakse, ja nyt näette kuvien saldoa. Ja kuulkaa, AINA EI TODELLAKAAN VOI ONNISTUA VALOKUVASSA! Näitä kuvia olen täällä naureskellut, ja haluan jakaa tätä epäonnistuneiden kuvien ilosanomaa myös teille! Ei vitti!

Meitä on näyttämöllä kolme naista: minä, Anneli Ranta ja harmonikkataiteilija Henna Leppänen. Kuvia otettiin siis meistä kolmesta. Ja voitte kuvitella, kun valokuvia valittaessa jokainen haukkuu itsensä, niin miten ihmeessä sieltä löytäisi ne onnistuneet otokset, joissa jokainen meistä kolmesta olisi omasta mielestään onnistunut?! Ei ole helppoa! 

Valitkaa nyt sitten näistä :D

Näin YRITETÄÄN olla vietteleviä:

Anneli on todella viettelevä!
Anneli, yritä nyt edes!
Okei, ei sitten. Ei Anneli nyt oikein osaa..

Okei, seuraavaksi olkaa iloisia:

Toodella hyvä kuva molemmista!
Joo, ei tästä tule kyllä mitään. Ei se käsien nostaminen mitään auta..

 Mites sitten sellaista hillittyä naurua?

Ai jotenkin tällee?
Joojoo, näistä tulee tosi...hmmm..kivoja?
Okei, ei sitte sellaistakaan.

No, koska minulla ja Hennalla onnistuivat ne viettelevät kuvat aika hyvin, otettiin sitten meistä kahdesta sellaisia.

Joo. Kiti vähän vähemmän, ja Henna jos vähän enemmän..
Joo, kiva. Henna, voisitko tehdä edes jotain?
Toivotonta.

Okei... Jos olisitte taas kaikki, ja laulaisitte vaik jotain.

No joo, ei ehkä ihan julisteainesta vielä..
No ei.. Voi hyvä luoja!

Ja niin. Voitte kuvitella. Voi valokuvaajaparkaamme!! Anteeksi Ari Meriläinen! Me oikeasti yritimme!!

Mutta niin, aina ei voi onnistua valokuvassa :D

Juliste saatiin lopulta kuitenkin aikaiseksi, ja tässä se on!

Tämä meni läpi meiltä ja kuvaajalta.

Ja jos mietitte, että mikä ihme tämä Huipputiimi nyt sitten on, niin tässä siitä lyhyesti: 

Mitä tapahtuu kun kaksi epätoivoisesti työtä hakevaa eri-ikäistä näyttelijäystävystä päättävät ratkaista pulmansa rakentamalla oman shown ja palkkaavat siihen haitaristin? Kumpikin haluaa päästä näyttämään parastaan, mutta miten saa kaikki bravuurinsa yhteen ja samaan showhun niin, että tilaa jää vielä toisellekin. Ja haitaristikin aikoo ottaa osansa. Torailusta ja kateudesta huolimatta kelpo näyttelijämme sparraavat toisiaan koe-esiintymisiin, mutta tilanne karkaa toistuvasti käsistä. Huipputiimiläiset ovat koe-esiintymisten konkareita, mutta odottelevat vielä sitä suurta läpimurtoa kunnes se yllättää. Tarinat Huipputiimissä perustuvat kokemukseen näyttelijän ihanneammatista ja sen varjopuolista, mutta komedia ei olisi komedia, ellei homma lähtisi lapasesta ja sen nämä naiset osaavat! Pystyykö huipputiimi lopulta osoittamaan olevansa todellinen huipputiimi?

Rosa Meriläisen kirjoittama ja Mikko Kivisen ohjaama Huipputiimi ottaa kaiken irti Anneli Rannan ja Kirsi Ståhlbergin yhteisestä Salatut elämät – menneisyydestä. Mitä tapahtuu, kun kaksi draamaqueeniä ja huippulaulajaa nousee samalle lavalle? Virtuoosinen nuori haitaristi Henna Leppänen ottaa upeasti tähtien keskellä tilansa. Huipputiimi tarjoilee upeita esityksiä ja nauraa alan raadollisuudelle. Ylhäinen ja alhainen kohtaavat koomisesti showssa ja sen kulisseissa. Huipputiimissä huumori kohtaa koskettavuuden ja musiikki sykähdyttää. Laulut vaihtelevat koskettavista tunnelmapaloista riehakkaisiin poppibiiseihin ja tyylissä löytyy variaatiota tangosta salsaan ja 70-luvun diskoon. 

Varatkaa lippunne pian, jos meinaatte tulla katsomaan esitystä! Yksi esitys on jo loppuunmyyty.

Esitykset: 20.10. (ensi-ilta), 9.11. ,18.11., 22.11 (loppuunmyyty), 1.12., 2.12. Jokainen esitys on klo 20.00

Lippujen varaus:ravintola@nyyrikki.fi tai p. 09-757 2299.

Tervetuloa!

Love life

Kiti