Äitiyden huippuhetket

Heip!

Äitienpäivää vietettiin eilen. Voi, aamulla jo liikutuin oman rakkaan pienen ihanista käsistä kaulallani, pienten huulien koskettaessa poskeani ja kuullessani kuiskauksen, hyvää äitienpäivää äiti. On ihanaa olla äiti.

Kävinkin miettimään, mikä äitiydessä on parasta. Niitä upeita hetkiä on paljon, mutta tässä tulee minun äitiyteni top 5.

1. Ne ihanat pienet kädet kaulallani pitämässä minusta kiinni, ettei vain putoaisi. Hän turvautuu ja luottaa minuun. Hän tietää olevansa turvassa.

2. Maailman kauneimmat sanat "rakastan sinua, äiti." Kaksi kertaa tyttö on ne nyt minulle sanonut, ja voi sitä tunnetta! Sydämeni tuntui sulavan..

3. Se ihana kikatus peuhuhetkellä. Kun lapsesta mikään muu ei voisi olla ihanampaa, kuin se, että pusutellaan kaulaan, masuun ja kainaloon. Se, kuinka pikkuisen vielä kutitan, ja lapsen hersyvä kikatus tarttuu minuunkin.

4. Se hetki, kun lapsi nukahtaa.. Hänen sormensa vielä hapuilee huultani, silmät painuvat väkisin umpeen, hengitys rauhoittuu, ja pieni vajoaa unien maille..

5. Se hetki, kun minun halaukseni lohduttaa, puhallukseni parantaa naarmun ja syli antaa turvaa pelottavalla hetkellä.

Kiitollisuudella lapsestani ei ole rajaa. Hän on maailmani tärkein asia. Hän on koko maailmani <3

Love life

Kiti