Äitiyden onni

Huomenta,

Tänään on äitienpäivä. Olen niin onnellinen saadessani olla äiti. Kaikki ei suinkaan ole aina pelkkää iloa ja onnea, vaan äitiyteen kuuluu myös suru, huoli ja murhe. Onneksi en ole omalta osaltani vielä surua joutunut äitiyden myötä kohtaamaan. Toki ärtymys, turhautuminen ja joskus jopa raivo ovat olleet osallisina omassa äitiydessäni. Mutta päällimmäisenä kaikista tunteista on kuitenkin ilo ja onni. Onni saada olla äiti. Onni saada antaa rakkautta minun mielestäni maailman ihanimmalle tytölle. Kiitos rakas lapseni, että synnyit juuri minun lapsekseni. 

Minun rakkaat tyttöseni <3 Molly teki minusta "äidin" ensimmäisen kerran lähes 12 vuotta sitten :D

Hyvää äitienpäivää myös omalle äidilleni. Kunpa osaisin olla edes puoliksi niin hyvä äiti omalle lapselleni, kuin mitä sinä olet minulle ollut. Tiedän, että olemme veljeni kanssa olleet aina sinulle rakkaat ja niin olet sinäkin meille. Olemme varmasti tuoneet sinulle onnea, murhetta ja myös sitä ärtymystä..

Kiitos vielä ihan älyttömästi ikkunoiden pesusta täällä meillä :)

Ja se, millainen mummo olet minun ja veljeni lapsille, sellaista ei ole toista. Olet rakastava, kärsivällinen, läsnäoleva, leikkisä, leikkivä ja tarvittaessa myös tiukka. Ihanaa, että olet antanut aikaasi lapsienlapsillesi. Toivottavasti pysyt terveenä vielä monta vuosikymmentä ja saamme kaikki nauttia seurastasi, lämmöstäsi ja rakkaudestasi.

Hyvää äitienpäivää myös anopilleni, joka on ihan paras mummu meidän neidille <3 Olet tärkeä ja niin rakas meille kaikille. Toivottavasti saamme sinutkin pitää vielä tooooodella piiiiiitkääääään <3

Tämän vuoden taidonnäyte tyttäreltäni minulle. Lahjaksi pesunestettä :)
Etiketissä minun kuvani <3

Hyvää äitienpäivää kaikille äideille tänään aurinkoisena päivänä <3

Love life,

Kiti

Vielä kuva reilun 3,5 vuoden takaa, jolloin äitiys alkoi olla aika todellista :)

Kuva Iltalehden kuvauksista syksyllä 2014.