Aivot narikkaan - hömppä

Hola!

Taas on yksi hulabaloopäivä takana, ja olen vihdoin saanut rakkaista rakkaimman tyttäreni unille - noh, ainakin sänkyynsä. Eiköhän sieltä vielä muutaman kerran kuulu "äiiitiiii", ja asiana joko se, että peitto on huonosti tai ehkä on vain jano. Ihan perus.

Mutta tosiaan, nyt on minulla sitä omaa aikaa. Ainakin kaikki pienten lasten vanhemmat ja huoltajat ymmärtävät, miten tärkeää se oma aika edes kerran päivässä on. Minulla itselläni tulee yleensä silloin katsottua telkkarista jotain iiihan hömppäohjelmia. On parasta, kun voi laittaa aivot puoleksitunniksi tai tunniksi narikkaan, ennen kuin alkaa tehdä jotain vähän järkevämpää. Siis jos enää jaksaa mitään tehdä.

Minun hömppärakkauteni telkkarissa on kaikki morsiuspukuohjelmat! Ehkä hieman hävettää kertoa tätä, mutta mitä sitä nyt salailemaan. Toiset katsoo Salkkareita, minä katson ihmisiä etsimässä hääpukuja. Ja niin, siis tietenkin sekä jenkkiversiota että brittiversiota. Sitten myös (olisiko kanadalainen) Jotain lainattua on aika kiva, missä morsiamen äidin puvusta tuunataan nykymorsiamelle mieleinen puku. Ja onhan näitä muitakin.

Ja kun olen rauhassa saanut katsoa jakson tai pari näitä ihania hömppäsarjoja, voin sen jälkeen alkaa kirjoittaa vaikka blogia tai käydä lukemaan jotain. Jos siis jaksan.

Nyt minulla on sellainen poikkeus menossa, että kirjoitan tätä postausta samaan aikaan kun katson morsiuspukuja. Vitsit, olenkin oikea multitalentti! No joo, niinpä niin, nyt on aika alkaa keskittyä hömppään ja mennä sen jälkeen vaikka lukemaan tai suoraan unille.

Onko muilla tätä samaa noloa tapaa rentoutua? Tai ehkä vielä jotain nolompaa? Kerro, kerro! :D

Love life

Kiti