APUA, hiukseni ovat harmaat!!

Hoi sie!

Nyt on kampaajalla käyty! Kiitos heti tähän alkuun teille kaikille hyvistä ideoistanne hiusteni suhteen. Sieltä tuli todella makeita hiusmalleja ja ehdotuksia, aina suklaanruskeasta punaiseen ja hiuspidennyksistä pixie-malliin. Mutta ihan niin rohkeaan en lähtenyt. Itse ajattelin vähän sellaista trendiväriä, kuten tuhkanvaaleaa ja siihen raitaa ja malliksi lyhyempää polkkaa.

Tässä oli väri-ideaa. Kuva Pinterestistä
Ja tässä malli-ideaa. Kuva Pinterestistä.

Ja tällä kampaajalle mentiin..

Tursake niskassa..

Mutta, mitä siitä sitten tuli? No pohjustetaan alkuun vielä, että sanoin ihanalle kampaajalleni Mirvalle, että hiuksistani EI SAA TULLA HARMAITA. Haluan tuhkanvaaleaa, raitaa, ja siis vaaleat hiukset. Mirva lähti sekoittelemaan värejä. Kohta päässäni oli foliolaput, eli hiukset raidoitettuna. Siinä sitten odotellessa lueskelin jotain vanhaa Seiskaa. Ja ei, ei näkynyt tuttuja lehden sivuilla.

Seuraavaksi oli aika mennä pesupaikalle, jossa pestiin hiukset ja laitettiin sävy. Tuhkanvaalea. Kun hiukseni oli taas pesty ja olin valmis menemään takaisin paikalleni, Mirva varoitti, että hiukseni näyttävät aika tummilta, ennen kuin ne kuivattaa. Ja kyllä, ne olivat todella tummat ja IHAN HARMAAT! APUA! Nooo, hengittelin syvään, ja hoin vain, että nämä hiukset ovat harmaat.. Mirva oli rauhallinen ja rauhoitti minuakin samalla. Hän kuivatti osan hiuksistani, ja kyllä, ne vaalenivat. Mutta edelleen ne olivat mielestäni harmaat. Mirva selitti minulle, että koska hiukseni olivat aikaisemmin keltaiset, ne tuntuvat nyt harmailta, niihin tottuu kyllä. Toisaalta, harmaahan on trendiväri, eli minähän olin trendikäs! Paitsi, että hiukseni eivät oikeasti olleetkaan harmaat. Noh, Mirva alkoi leikkaamaan hiuksiani. Samalla yritin totutella väriin. Mutta ei, en tottunut vielä vartissa.

Lopulta hiukseni oli leikattu, kuivatettu ja kiharrettu. Olin vieläkin hämilläni väristä, en tosin enää niin paljon. Menimme ulos katsomaan hiuksiani auringonvalossa. Ja totta, väri ei ollut enää niin harmaa. Varjossa oli kyllä. Jossain valossa hiukseni näyttivät myös violetilta. Noh, ehkä tähän joskus tottuu. Mirva nauroi, ja uskoi minun tottuvan siihen nopeasti.

Lähdin kampaajalta. Kohta Kauppakeskus IsoKristiinassa tuli yksi tuttu vastaan, joka ensimmäiseksi huudahti, että onpa siulla ihanat hiukset, ja niin kauniin väriset! Oho! Kiitin kauniisti, ja kerroin tulevani juuri kampaajalta. Mietin hiusten "harmaata" väriä, mutta tuttavani ei nähnyt hiuksiani harmaina. No niin, ehkä ne eivät sitten olleetkaan harmaat..

Tunnin kuluttua olin jo tottunut uuteen väriini. Ja se on itseasiassa aivan ihana! Sellaista väriä minulla ei ollut koskaan vielä ollutkaan! Ja kyllä, nyt olen jo täysin tottunut väriin. Ja on se ehkä jossain valossa aika harmaa, mutta se on tuhkanvaalea, juuri niin kuin olin toivonutkin. Ainoastaan oma silmä oli tottunut keltaiseen vaaleaan, ja siksi tummempi vaalea tuntui minusta harmaalta. Mutta nyt kuvia!

Tadaa!!
Ei se ole harmaa.
Mutta varjossa se näytti harmaalta!
Auringossa ei :)

Miten on, onko se harmaa vai ei? 

Mutta ah, olipa ihanaa päästä kampaajalle sitten toukokuun jälkeen! Omaa aikaa, hiukset kuosiin ja aikaa jutella ystävän kanssa. Kiitos taas Mirva P. ja Kampaamo Sarianna <3

Ja kerran vielä:

Ja keinovalossa vielä. Ei se ole harmaa :)

Love life

Kiti