Aurinkoenergiaa

Hola!

Kesä on jo edennyt lähes kesäkuun puoliväliin asti, eikä minusta ole juuri hetkeen taas kuulunut. Noh, nyt olen kyllä jaksanut ihan hyvin, mutta olen nautiskellut uudesta lempipaikastani ja ristikoiden teosta, auringosta ja ystävistäni sekä ulkoilusta. Ja tarkoitan edellisellä kaikkea vapaa-aikaani. On minulla tämä kirjoittaminenkin käynyt toki mielessäni, mutta tämä ihana ja lämmin kesä on saanut minut lähinnä suomaan aikaa itselleni ja kaikkeen siihen, mihin aikani ei tämän kevään aikana ole riittänyt tai toisaalta siihen, mihin minun voimani eivät riittäneet. Mutta nyt olen ollut oikeasti oikein hyvin voiva! Ja se on ihanaa!

Olen nauttinut tyttäreni kanssa kauniista Helsingistä. Eilen kävimme hänen kanssaan Linnanmäellä ja ei voinut kuin ihastella Töölönlahden kauneutta. Se on kyllä kaunis ihan jokaisena vuodenaikana. Aikoinaan kun tuli siinä ihan lähellä asuttua, niin lenkkeilin paljonkin Töölönlahdella. Kerrankin muistan kun nyt jo edesmennyt laulaja-Kirka käveli vastaan, ja pokkana vaan moikkasin häntä. Eipä hän minua kyllä mistään tuntenut, mutta ystävällisesti tervehti takaisin :). Minua kyllä hieman nolotti kun tajusin moikanneeni täysin tuntematonta, mutta uskon sen olleen Kirkalle ihan normaalia, heh.

Mutta tuo aurinko on ihan ihmeellinen voimanlähde. Saan siitä ihan hirveästi energiaa. Vielä pitkän työpäivän päätteeksi on ollut kiva lähteä pariksi kolmeksi tunniksi tytön kanssa ulkoilemaan; milloin olemme leikkipuistossa, milloin tutkimusmatkalla.

Töölönlahti ja rakkaus <3
Kesä ja Töölönlahti
Edelleen..
Linnanmäkeä näköalatornista katsottuna
Vauhtimimmi
Ja vähän mökkeilyäkin on mahtunut kesäisiin päiviin.

Täällä siis ollaan edelleen ja täysissä sielun ja ruumiin voimissa!

Nauttikaahan tekin kesästä, niin minä ainakin teen :)

Love life

Kiti