Ei sitä ymmärrä nuori kloppi, että jokainen ryppy on elämän oppi!

Paljon onnea vaan, paljon onnea vaan, paljon onnea minä, paljon onnea vaan! Kyllä, minulla on synttärit, ja ikää kokonaiset 37 vuotta! 

37 vuotta sitten oli kuulemma todella kuuma kesä. Siksi kai minustakin tuli näin kuuma! Hahhah, ihan sairaan huono! Mutta koska olen jo 37-vuotias, voin hyvin heittää näin huonon läpän. Synnyin siis 15.6.1980 klo 10.18 Kuusankosken sairaalassa. Siitä hetkestä mennään 37 vuotta eteenpäin, ja asun Helsingissä oman perheeni kanssa. Ja olen hyvin sinut ikäni kanssa, ei ikäkriisistä tietoakaan. Nyt on hyvä.

Aikuinen nainen sä hetkestä nauti,
ettei vaan iske se tanttatauti.
Elämää ahmi, riemuitse olosta,
ilon anna pursuta joka kolosta.

Fyysisesti olen 37, henkisesti vähän vähemmän. Kasvoissakin näkyy eletyn elämän jälkiä, mutta se ei haittaa, ne on niitä ilon ja elon jälkiä. Nyt on hyvä.

Ei sitä ymmärrä nuori kloppi,
että jokainen ryppy on elämän oppi.

Joskus olen miettinyt, että olisipa siistiä herätä joku aamu parikymppisenä, mutta näillä elämän kokemuksilla ja aivoilla. En enää haluaisi olla se "olevinaan" aikuinen. No joo, nuoruuden ulkoinen kauneus kelpaisi toki vielä. Mutta nyt on hyvä.

Joka sanoo että nuoruus on kypsää ikää onnellisempi,
väittää että näköala tornin juurelta on parempi kuin sen huipulta.
William Phelps –

Hulluttelu, uteliaisuus uusia asioita kohtaan, rakkauden tunteminen ja antaminen, ystävällisyys, nauraminen, laulaminen, häpeilemättömyys, rohkeus.. Osaisinpa vielä vanhana olla lapsenomainen ja välitön, ja tuntea eläneeni joka päivä.

Tärkeintä ei ole
kuinka paljon
elämässäsi on päiviä…
…vaan kuinka
paljon päivissäsi
on elämää!

Mutta nyt on hyvä. On hyvä olla 37. Se on jo aika tosi paljon, mutta kuitenkin vielä aika vähän. Nyt 25 vuotiaat tuntuvat nuorilta, ja vasta 90 vuotiaat vanhoilta. Siihen nähden olen siis nuoremmasta päästä :)

Älä hätäile vaikka olet vuoden
vanhempi….
Olet nuorempi nyt, kuin koskaan
enää tulet olemaan!

Ja lämmin kiitos teille kaikille onnittelijoille! FB:ni ja whatsappini on laulanut koko päivän, ja jopa muutama ihminenkin on laulanut päivän aikana. Aivan ihanaa. Olette saaneet minut tuntemaan itseni tärkeäksi. Kiitos <3

Kiitos <3

Love life

Kiti