Elämän pienet suuret ilot

Tänään ajattelin ottaa osaa Kaunis elämä -blogin Aino-Kaisan positiivisuushaasteeseen. Niittykukkia -blogin Anna ja Love my life -blogin Jenni ovat jo miettineet niitä asioita, jotka saavat heidät hymyilemään, ja nyt on minun vuoroni.

Elämässä on mielestäni todella paljon ilon- ja hymyn aiheita, joten joko tästä postauksesta tulee piiiiiiiiitkääääää, tai sitten minun pitää vaan osata karsia ne eniten iloa tuovat pienet suuret asiat. Katsotaan nyt, kuinka käy :)

Kahvi - Kiireettömänä aamuna, lämpimässä auringonpaisteessa, vain hiljaisuus ympärillä..

Hyvä ruoka - Kun saa syödä oikeasti hyvää ja laadukasta ruokaa. Raaka-aineet ovat laadukkaita ja tuoreita, ruoassa on suutuntumaa ja ihania makuja...

Lämmin ja lempeä tuuli - Se kesäinen tuuli, joka silittää kasvojani...

Pienen kultani halaus - Parempaa ei olekaan kuin ne pienet kädet kaulani ympärillä..

Molly-koira - Se ihana ikuinen pentu! Niin rakas <3

Siisti ja puhdas koti - Kunpa ehtisin siivota joskus kunnolla. Oikeasti osaan rentoutua vasta sitten, kun koti on puhdas ja tavarat ovat omilla paikoillaan..

Tuoreet kukat - Tuoreet ja kauniit kukat maljakossa ilahduttavat aina..

Luonnon vihreys - Jopa sade on ihanaa, kun tiedän luonnon tarvitsevan sitä. Rakastan kesää, kesän tuoksuja ja väriloistoa!

Meidän kesämökki - Ah! Loma odottaa jo, pääsen mökille saunomaan, uimaan, rentoutumaan...

Ystävät - Te kaikki ihanat rakkaat ystäväni <3

Sukulaiseni - Heitä jo edellisessä postauksessa ylistin, voit vilkaista vielä tästä.

Työ - Kun onnistun työssäni, oli se sitten rekrytointia, näyttelemistä tai mitä tahansa. Tänäänkin sain tietää onnistuneeni yhdessä työjutussa hyvin, ja jatkoa seuraa :)

Bloggaaminen - Yli vuoden olen jo blogannut, ja edelleen nautin tästä suunnattomasti. Tämä on sitä minun ihan omaa aikaani..

Kauniit sanat - Kun ihmiset puhuvat toisilleen kauniisti ja kunnioittavasti. Siitä tulee aina hyvä mieli.

Ne pienet eleet, jotka saavat sinut tuntemaan itsesi tärkeäksi - Oli se sitten oven aukaiseminen, kauppakassien kantaminen, posken silitys, mikä tahansa, jonka joku sinulle rakas tekee vilpittömästi, vain halutakseen helpottaa sinun arkeasi...

Voi apua, mieleeni tulee koko ajan lisää ihania ajatuksia, jotka saavat minut hymyilemään!

Aino-Kaisalla oli omassa postauksessaan myös ihana idea: 

Jos haaste tuntuu vaikealta, kirjoita lapuille muutamia iloisia ajatuksia ja laita ne purkkiin. Kun tulee niitä päiviä, että iloiset ajatukset ovat hukassa voit ottaa purkista yhden lapun ja muistat, mikä arjessasi saa sinut hymyilemään.

Iloisia hetkiä teillekin tähän viikkoon! Kun oikein alkaa miettiä niitä ajatuksia jotka tuovat iloa, on elämä loppujen lopuksi aika ihanaa <3

Mitkä on sinun arjen ilot?

Love life

Kiti