Hattarasta glamouriin: valmiit kuvat

Heissan!

Väsyneestä äidistä kaunottareksi -postauksessa kerroin, kuinka pääsin kokemaan ihanan ja erilaisen päivän meikkaaja Iiris Virrannan ja kuvaaja Krista Mantsisen kanssa. Iiris on siis meikki- ja maskeerauskoulu Makerin rehtori ja Krista freelance tv-tuottaja ja innostunut valokuvauksen opiskelija, joka valokuvaa kyllä jo ihan ammatikseenkin. Kristan blogia ja upeita kuvia voi käydä katsomassa osoitteesta kristamantsinen.wordpress.com.

Nyt Krista on saanut meidän yhteisen päivän valokuvat käsiteltyä haluamallaan tavalla (minä en ymmärrä valokuvien käsittelystä yhtään mitään, paitsi mitä puhelimella saa tehtyä), ja nyt pääsette ihastelemaan lopputuloksia. Kuvat ovat aika ihania, vaikka itse sanonkin <3

Hattaraa, hattaraa:

 

Karusellin kyydissä:

Filtterinä turkoosit pitsialushousut

Glamour look:

 

Ja KIRSIkkana kakun päällä: Älkää säikähtäkö!

Oli huippukiva päivä!

Mitäs olette mieltä kuvista? Onnistuiko Iiris meikkaamisessa ja hiusten laitossa, Krista valokuvaamisessa ja minä "mallina"?

Tuli tässä mieleeni, että kiinnostaisiko teitä lukijoita päästä joskus kokemaan samanlainen päivä kuin minulla oli? Pääsisitte Iiriksen käsittelyyn, kasvot meikattaisiin ja hiukset saisivat kauniin kampauksen, valittaisiin sopivat kuvausvaatteet ja Krista ottaisi vielä ihanat valokuvat muistoksi? Jos kiinnostusta on, niin katsotaan, jos keksisin jotain ;)

Itse ainakin nautin siitä päivästä! 

Love life

Kiti

Kaikki kuvat: Krista Mantsinen