Ilon päivä!

Oujeah!

Se tapahtui ennemmin, kuin osasin kuvitellakaan! Harriet soitti edellisen hiuspostaukseni jälkeen (voit katso kammottavat kuvat tästä linkistä, ei herkille) ja sanoi, että hoidetaan tämä minun kuontaloni kuntoon nyt, eihän minun märehdintääni kestä kohta kukaan! No ei hän ihan noin sanonut, paljon kauniimmin, mutta noin minä sen kuulin :D . Ja tänään se ilon päivä sitten oli! Istahdin Harrietin tuoliin, ja annoin hänelle "vapaat kädet", paitsi, että aion kasvattaa tätä tukkaa hieman, eli maltilla saksia.

Tällainen kammotus ennen käsittelyä...

Harriet toi minulle heti alkuun kupin kahvia, ja sitten aloimme suunnitella. Jos vaikka raidoitettaisiin tyvi ja sitten laitettaisiin vähän väriä..vaikka vaaleanpunaista. Ööööö, mitä?! Vaaleanpunaista?! Enhän minä ole enää mikään parikymppinen, vaan lähempänä neljääkymppiä! Eihän minulle voi laittaa mitään vaaleanpunaista! ...vai voiko?

Kuppi kahvia ja raitaa tyveen..Vielä hymyilyttää.

Harrietin kanssa tuli samalla vaihdettua kuulumiset, kun väri vaikutti. Aika kului taas todella nopeasti siinä jutustellessa, ja kohta olikin aika mennä pesupaikalle. Se on muuten se ehdottomasti paras paikka kampaamoreissulla! Hiusten pesu, päänahan hieronta, huuhteleminen lämpimällä vedellä, välikuivaus, hoitoaine päähän, lisää hierontaa, suihkutus ja kuivaus. Siinä ei pysty edes puhumaan (kerrankin olen hiljaa), vaan haluan ehdottomasti nauttia siitä hetkestä! Ja niin tein tänäänkin.

Pesun jälkeen palasin paikalleni. Kurkkasin peiliin, ja oih, sehän on ihana! Sitten föönaus ja saksien näyttö. Tällainen siitä tuli!

Hempeän vaaleanpunainen!

Enkä ollenkaan tunne itseäni liian vanhaksi tällaiselle hempeälle vaaleanpunaiselle! Mielestäni siitä tuli aika ihana! Jotkut voivat olla asiasta eri mieltä, mutta siinähän ovat. Minun hiukseni, minä pidän niistä ja viihdyn niissä! Ero ei kuitenkaan ole mikään suuren suuri, vaan juuri sellainen sopiva minulle. Jotain uutta ja erilaista ja mielialaa nostattavaa. Tässä se on! Kerrankin olen edes vähän trendikäs! Mitäs pidätte? 

Kun hiukseni oli saatu kuosiin, lähdimme Harrietin kanssa lounaalle Hietalahden kauppahallille. 

Häivähdys trendikkyyttä!
Iihanan iso salaatti, uusi tukka ja auringonpaiste
Rakas ystävä ja tukkataituri. Ja katsokaa tuota salaattia!

Kotiin päästyäni piti vielä vähän ihailla uutta lookia ja häplätä hiuksia.

Ai että! Kyllä voi kampaajakäynnillä olla suuri vaikutus mielialaan! Tämä taitaa olla kyllä naisten juttu, vai ovatko miehet yhtä fiilareissa parturikäyntinsä jälkeen?

Tällä oli hyvä aloittaa tämä viikko.

Vaaleanpunaisia häivähdyksiä teidänkin viikkoonne!

Love life

Kiti