HALLELUJA! PÄÄSIN KAMPAAJALLE!

Heissan!

Ah, jee, huh ja halleluja! Nyt se vihdoin tapahtui, pääsin kampaajalle! Kyllä sitä oli jo odotettukin. Ehkä noin puoli vuotta...

Kyseessähän oli siis eräänlainen hiusten kasvatusprojekti, joka alkoi viime syksynä. Hiusten kasvatus tuntui välillä oikein hyvältä ajatukselta, mutta aika ajoin mielessäni kävi se hiusten leikkuu. Koen olevani sisäisesti lyhythiuksinen. Eikä hiukseni siis missään nimessä olleet vielä kasvaneet pitkiksi, mutta ehkä kuitenkin liian pitkiksi minun makuuni.. Kyselinkin teiltä, ihanat lukijat, mielipidettänne hiusteni suhteen. Osa oli leikkauttamisen kannalla ja osa sen kannalla, että pitäisin pituuden siinä, mihin sen olin jo saanut. Kiitos edelleen mielipiteistänne, ne pistivät ajattelemaan ja harkitsemaan hiusteni kohtaloa tarkemmin.

Viimeiset kuukaudet olen ollut hiusteni kanssa suoraan sanottuna pulassa. Juurikasvu oli jo reilut viisi senttiä, hiuksissani ei ollut minkäänlaista mallia, hiukset näyttivät likaisilta heti pesun jälkeen, ja värikin oli jo jotenkin keltainen. Ah, joka naisen unelma.. Mutta koska aikani on rajallinen, mielessäni oli ainoastaan yksi päivä, jolloin kampaajalle pääsisin, ja se oli lauantai 27.5.2017. Seuraava mahdollisuus olisi ollut vasta kesäkuun lopussa, ja olen varma, että olisin ajanut pääni kaljuksi jo ennen sitä. Niinpä laitoin yhdelle ystävälleni Lindalle viestiä, ja rukoilin häneltä aikaa juuri tuolle kyseiselle lauantaille. Ja ah, se kävi! Luojan kiitos!

Edeltävät päivät ennen tuota lauantaita oli tuskaa. Eräänkin kerran tokaisin äidilleni, että nämä hiukseni ovat ihan kauheet, niin hän vaan totesi, että niin on. Ei siinä voinut edes loukkaantua, faktaahan hän puhui. Laskin päiviä kampaajakäyntiin. Perjantaina hiuksiani pestessä ajattelin vielä, että nyt on viimeinen kerta, kun pesen tätä harakanpesää!

Mutta mitä minä nyt sitten olin päättänyt tehdä hiuksilleni? Noh, minun inspiraatiokuviani voitte käydä katsomassa tästä. Siitä näkee muutamia pituus- ja mallivaihtoehtoja, joita olin ajatellut. Kuitenkin olin päättänyt antaa Lindalle melko vapaat kädet sen suhteen, mitä hiuksilleni tapahtuu. Hän saa katsoa hiusteni kunnon, ja sen perusteella vaikka leikata kaikki pois, jos on tarvis.

Lopulta pääsin Lindan käsittelyyn, jeeeee!! Linda katsoi ja hipelöi hiuksiani. Tuomio oli sellainen kuin olin odottanutkin. Joo'o, kuivat ja katkeilevat, ja melkoinen tursake täällä takana." :D TURSAKE!! No sehän se siellä oli! "Ei tässä ole kyllä enää minkäänlaista mallia. Ja suosittelisin, että leikkaisit näitä useammin, niin ne eivät katkeilisi niin helposti". Tursake oli niskassa, mallista ei ollut tietoakaan, ja kaikki latvat olivat niin huonossa kunnossa, että oksat pois. Sanoinkin hänelle, että tee juuri niin kuin parhaaksi näet. Ainoa toiveeni oli, että väri saisi olla vaalea, pituus ihan mitä vaan.

Ja sitten kuvia.

Lähtötilanne on surkea!
Tursake, siinä hän on :D

Suunta ei ollut kuin ylöspäin.. Linda auta!

Tähän väliin kerron teille, missä olen tutustunut Lindaan. No kuulkaas, Salkkareissa! Muistatteko sen isabellan pojan Oliverin? No Linda on sen pojan oikea äiti. Isabella oli se Salkkariäiti. Oliver on Salkkareissa edelleen, vaikka Isabella sieltä häipyikin. Lisäksi Linda asuu meidän lähellä, ja joskus Linda sai houkuteltua minut vaunulenkillekin, silloin kun tyttöni oli vielä pieni.

Tänään Linda siirtyy VELVET Töölö  täyden palvelun parturi-kampaamoon töihin. Ja Lindan käsien taituruutta pääsette ihailemaan hänen instagramtililtään @hairbylindal.

Linda laittoi minulle vaaleutta hiuksiin raidoilla ja sitten pesupaikalla sävyn. Sen jälkeen hän leikkasi kaikki kuivat pois, kuivatti hiukseni, ja muotoili ne sitten vielä. Loppuun hän näytti hiuksilleni myös suoristusrautaa, ja valmis! Millainen tästä päästä sitten tuli? No tällainen!

Takaa/sivulta
Edestä
Ja vielä edestä

Itse tykkään todella paljon! Juuri hyvän mittainen ja aiiiiivan iiiiihanan värinen! Ja katsokaapa nyt niitä inspiraatiokuviani, eikö olekin aika sinnepäin?! Vitsit, on kyllä taitava nainen tämä Linda! Voin lämpimästi suositella häntä kaikille! Ja tämä ei ole mikään maksettu mainos, vaan ihan olen maksanut omalla rahalla kampaamokäyntini ja juuri sellaisella hinnalla, kuin se oikeastikin on. Taitavat kädet vaan ansaitsevat vilpittömät kehut. Kiitos Linda!

Miten yksi kampaamokäynti voikin vaikuttaa mielialaan näin paljon? Olen ollut rentoutuneempi, iloisempi, tyytyväisempi itseeni ja halpottuneempi koko päivän. Kait tämä on jonkun mielestä pinnallista, mutta kyllä se oma hyvä olo on tärkeää. Ja jos joku sen saa kampaamokäynnistä, niin ei se väärin ole.

Nyt tämä rouva jatkaa mukavaa päivää uusien hiustensa kanssa, ja toivottaa ihanaa päivää ja (lämmintä) kesäkuuta teille kaikille <3

Love life

Kiti